Konto.paczkomat 43 Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) Jest ktoś w stanie ocenić wiek po zdjęciach? I pytanie czy można zrobić lst czy jest już może za późno? Wydaje mi się, ze ma Ok 3tyg. (4 piętra) ROŚLINA TO AUTOMAT Edytowane 30 Maja 2020 przez Konto.paczkomat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 30 Maja 2020 @Konto.paczkomat ja bym robił natychmiast, poczekasz i może być za późno. Jest ładna i zdrowa, powinna dobrze znieść. Byle nie uszkodzić! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 30 Maja 2020 @Wentyl dzięki za odp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 31 Maja 2020 @Konto.paczkomat Robic robic, jak najbardziej @Wentyl ma racje. Tylko nie spierdol, jak trzeba to na 2 razy gnij, bo lodyga gruba i soczysta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 31 Maja 2020 @CheMsKuN tak to wyglada. Coś poprawić? Robię to pierwszy raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 31 Maja 2020 @Konto.paczkomat na razie zostaw. Jutro dognij szczyt bardziej, żeby był niżej od pozostałych. Nie podlewaj teraz, jutro będzie łatwiej giąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 31 Maja 2020 @Wentyl o właśnie miałem pytac o podlewanie bo ostatni raz były podlewane 2dni temu ale dosyć obficie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 31 Maja 2020 @Konto.paczkomat @Wentyl dobrze pisze, jutro dognij, gdzisiaj juz nie podlewaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 31 Maja 2020 @CheMsKuN @Wentyl Ok. Tutaj druga sztuka a raczej dwie bo z jednej pestki wyszły dwa kiełki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 31 Maja 2020 @Konto.paczkomat Wyglada dobrze, teraz juz tylko co 2-3 dni doginaj glowny szczyt i odrosty, az uzyskacz oczekiwana ilosc szczytow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 31 Maja 2020 @Konto.paczkomati gitara, niech sobie rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 31 Maja 2020 W jednym miejscu pękła łodyga. W rzeczywistości wyglada na małe pęknięcie. Tragedii chyba nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 31 Maja 2020 @Konto.paczkomat Poluzuj lekko drut (uwolnij ja lekko), bo jak bedzie wstawala peknie bardziej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 31 Maja 2020 @CheMsKuN Ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 31 Maja 2020 @Konto.paczkomat dlatego nie robi się lst na podlanych roślinach, są kruche bardziej. Poza tym trzeba naginać delikatnie i "masować" łodygę, tak lekko ściskać żeby zmiękczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 1 Czerwca 2020 Czekać jeszcze z podlewaniem?l czy już mogę ? Dwa dni przed lst ostatni raz była podlewana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Czerwca 2020 @Konto.paczkomat podlewaj jak sucha gleba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach