kamilstopro 57 Napisano 30 Maja 2020 Siemanko, od dłuższego czasu obserwuje forum i w końcu postanowiłem się zarejestrować bo bede uprawiał pierwsza uprawę. Pozdrawiam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 30 Maja 2020 Elo! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Maja 2020 Siema, załóż fotorelke, jak coś to pomożemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Maja 2020 @kamilstopro witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Maja 2020 @kamilstopro Siema. Ja jestem najwiekszym szpecem na tym forume, kielkuje pestki w ripenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 30 Maja 2020 Hehehe siemano siemano ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach