Bimbrownik 702 Napisano 26 Maja 2020 Albo jednego COB ale to wszystko zależy od funduszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 26 Maja 2020 6 minut temu, Bimbrownik napisał: @syzyf149 jak to automaty to same zaczną kwitnąć po ok 3-4 tyg, a jak sezony to będziesz musiał skrócić czas dnia do 12h żeby zaczęły Ok, czyli jesli za okolo dwa tygodnie nie zaczna kwitnac to przestawic timer na 12/12? Teraz, Bimbrownik napisał: Albo jednego COB ale to wszystko zależy od funduszy No wlasnie na chwile obecna lipa z kasa troche wiec zarowki mi musza wystarczyc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Maja 2020 @syzyf149 możesz tak zrobić. Po 30 dniach AF już powinien zacząć kwitnąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 3 Czerwca 2020 To maly update. Roslinki maja 24 dni i wydaje mi sie ze w miare dobrze wygladaja. Ze wzgledu na brak funduszy na dofinansowanie hodowli mam pytanko odnosnie nawozow, a konkretnie ktory bedzie odpowiedni, o ile ktorys bedzie? Tych odrzywek uzywam do parapetowych kwiatkow i nie jestem pewien czy beda sie nadawac. Na kwitnienie zamierzam zaopatrzyc sie w PK13/14. Czy to wystarczy czy warto jeszcze zaopatrzyc sie w cos jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Pierwszy lub drugi. Bralabym pierwszy. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Farmerka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 3 Czerwca 2020 A ja bym brał którykolwiek oprócz przedostatniego, on nie ma nic dodatkowego @Farmerka a Ty do spania a nie na forum o 3 rano siedzieć ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 3 Czerwca 2020 @Farmerka tez wlasnie nad tymi dwoma myslalem i chyba ten drugi zapodam? @Wentyl tylko ze ten przedostatni ma sporo azotu, a on chyba potrzebny na poczatku? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) @Wentyl spać nie mogłam ? na forum można byc o której się chce, dzieciak ??? Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Czerwca 2020 @syzyf149 podlewaj na razie wodą twój krzak ma mocno ciemne liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 3 Czerwca 2020 @Farmerka tak to już do mnie daaawno nikt nie powiedział ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 3 Czerwca 2020 @Tester skoro sa zbyt ciemne to z tego co wyczytalem, roslinki maja zbyt duzo azotu. Czy jest inna przyczyna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 3 Czerwca 2020 @syzyf149 nie chodzi o przyczynę tylko o sens podlewania. Po co chcesz je nawozić azotem skoro od azotu są aż ciemne. Popalić koniecznie chcesz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Czerwca 2020 @syzyf149 tak ma twoja roślina dużo azotu i lej teraz wodą aby nie popalić krzaka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 3 Czerwca 2020 @Wentyl @Tester dzieki chlopaki ? bedzie sama woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 10 Czerwca 2020 Roslinki maja 30 dni, czas przestawiony na 12/12 i czekamy? PK13/14 zamowiony? Czy ktos moze uzywal odzywki do kwitnienia BIG Bud i moze sie podzielic doswiadczeniem? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Czerwca 2020 24 minuty temu, syzyf149 napisał: Czy ktos moze uzywal odzywki do kwitnienia BIG Bud i moze sie podzielic doswiadczeniem? dużo growerów ją stosowało i stosuje nadal czyli jest dobra@syzyf149 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 10 Czerwca 2020 Ja kupiłem Bio Bizz 3-pack. Sporo ludzi chwaliło, szczególnie top-max. Ale chyba nieprędko użyje, bo już 2,5 tyg a krzoki nadal ciemnozielone. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 25 Lipca 2020 (edytowane) Dawno mnie nie bylo, maly update. 11 tydzien, 6 tydzien flo dziewczyny maja sie dobrze, jedna niestety stracila sporo lisci przez zbyt mocne obsuszenie ale trzyma sie i kwiaty ida w gore. Edytowane 25 Lipca 2020 przez syzyf149 zmiana tresci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Lipca 2020 @syzyf149 ładne topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syzyf149 12 Napisano 25 Lipca 2020 @Szym dzieki kolego. Jak na pierwszy raz jestem zadowolony ? musze dokonac kilku modyfikacji boxa i w tym roku jeszcze jeden maly grow na nasionach bez nazwy w celach szkoleniowych, a pozniej wybiore cos odpowiedniego do warunkow ?? Dziewczyny gotowe do spania ??? @Aron W dniu 10/06/2020 o 22:12, Aron napisał: Ale chyba nieprędko użyje, bo już 2,5 tyg a krzoki nadal ciemnozielone. Jedna z moich dziewczyn jest ciemnozielona przez caly okres wzrostu. Probowalem zmiany nawozu, podlewania sama woda przez dwa tygodnie itp. ,a kolor pozostal wiec uznalem ze widocznie tak musi byc. Jak do tej pory roslinka rozwija sie dobrze ma mocniejszy zabach i topy wydaja sie bardziej masywne, w porownaniu z druga. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach