Muci3k 0 Napisano 19 Maja 2020 Siemano podczas wsadzania do ziemi dotknąłem włosków kiełka, czy to oznacza koniec dla niego czy może jeszcze się jakoś od ratuje? Ma ktoś jakąś poradę? Czy może muszę kupić nowego seeda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Maja 2020 @Muci3k jak nie złamałeś kła to nic jej nie będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muci3k 0 Napisano 19 Maja 2020 @Bimbrownik nie nic nie złamałem tylko dotknąłem. Czyli nie muszę się martwić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Maja 2020 @Muci3k Jak się z papieru przekłada do ziemi to zawsze się te włoski naruszą. Trzeba się starać jak najdelikatniej ale zawsze coś się ruszy. Bez paniki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muci3k 0 Napisano 19 Maja 2020 No do@Bimbrownik dzięki uspokoiłeś mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja 2020 @Muci3k nie panikuj tylko czekaj. Jak do tygodnia wyrośnie to jest ok jak nie to dopiero wtedy myśl o nowych nasionach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paczka12 19 Napisano 20 Maja 2020 Tak zeby uspokoić. Ja z moją delikatnością jak jednego kiełka przenosiłem pęseta z wody do ziemi to mi spadła do zlewu z jakiś 30 cm. Roślinka żyje, ma się dobrze i kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach