Gość Napisano 19 Maja 2020 Siemanko ma ktoś doświadczenie z tym nawozem? Daje je w stosunku 1:1:1 ale producent podaje że można kombinować aczkolwiek boję się żeby nie popalić rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Maja 2020 @Seba691 to stosuj jak zaleca producent albo od połowy zalecanej dawki producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2020 @Szym w tej chwili daje po 3ml każdego na litr na tydzień ale za dwa dni myślę dać już 4ml tak jak na duże rośliny. Zastanawiam się czy coś zmieniać w proporcjach np po przejściu na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Maja 2020 @Seba691 trzymaj się zaleceń producenta i obserwacji krzaka 13 minut temu, Seba691 napisał: w tej chwili daje po 3ml każdego na litr @Seba691 stosujesz te nawozy wszystkie na raz? bo grow jest na wzrost bloom na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2020 @Tester tak jest napisane żeby na raz lac. Też się zastanawiam czy nie jest tak jak mowisz. Na logikę tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Maja 2020 @Seba691 to stosuj według zaleceń producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 20 Maja 2020 @Seba691 Stosuj sie do zalecen producenta, Bio Bizz tez zaleca stosowanie Bio Grow przez cala uprawe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Maja 2020 Myślę że na początku mikro grow 2:1 potem micro grow 1:1 a na kwitnienie grow bloon 2:1 i na koniec 1:1. Ja bym to tak lał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Maja 2020 Ja ich używam W hydro jak musze krzaki Na dłużej same zostawić i leje zawsze w proporcjach 1:1:1. One maja sie uzupełniać, żeby stabilizować pH- u mnie do tygodnia pH ładnie się utrzymuje 5.5-6.2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach