Wentyl 218 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 ale @Morenn się obija, nie gada, nie pyta, no nuda ?. Oczywiście żartuję sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @Wentyl Oszzz... Ty gadzinko wredna... ? W sensie że za dużo gadam tak? Ja Ci dam czekaj no! ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 nieeeee Ona za mało ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) @Wentyl No i to także Cię nie tłumaczy bo tym razem jednak czepiasz się mojego pięknego felietonu ? na który tyle czasu poświęciłam? ? Widać jak co niektórzy szanują mój czas i pracę którą wkładam w felietony. Naprawdę dzięki wiecie... ?? Edytowane 18 Maja 2020 przez Dominika3 . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 ? no i mnie sponiewierała... Jak się nie obrócisz, zawsze dupa z tyłu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @Wentyl No właśnie ? No dobra nie ma co drzeć ze sobą kotów, pogódźmy się dla dobra forum ok? ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 nie wiem, czy się teraz otrząsnę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 19 Maja 2020 @Wentyl Dasz radę ? wierzę w ciebie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach