arek88bb 0 Napisano 16 Maja 2020 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Maja 2020 @arek88bb witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Maja 2020 elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Maja 2020 @arek88bb Siema. Co uprawiasz ? , in czy out ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @arek88bb Hejka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 ooo, legendy o Tobie chodzą ? chłopaki wasz wspólny grow za przykład dają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 czy to ta słynna celebrytka Dominika?! ?Wow wow wow! Naprawdę wow! Bohaterka legend, ta o której tworzą tu pieśni! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @Wentyl O to miło że moja uprawa chodzi za przykłady ? ale w większości zapewne z utworzonego przeze mnie felietonu ? @EneDue No jestem ciekawa tych pieśni ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 a szły one tak: Dominikaaaaa dziewczyna na foruuuuum Co tworzy relacje potem znikaaaaa Nie mówiąc nikomuuuuu ....kiedy wróci. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 wróciłaś z następną uprawą czy zaglądasz tylko? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @EneDue Nie mówiłam kiedy wrócę? Napisałam w mojej FR że po nowym roku, z tym że nie określiłam się dokładnie bo sama nie wiedziałam kiedy znajdę czas na kolejną, także jak widać coś chyba ta pieśń się komuś nie udała ? @Wentyl Przymierzam się powoli do kolejnej, z tym że tym razem całość chce prowadzić mój luby ? no i nie wiem czy mu na to pozwolić bo znając go nie będzie chciał mnie w ogóle dopuścić do ogródka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 tak jak mówisz. Wszyscy mówili że po nowym roku a tu pół roku minęło. Ja tylko obserwowałem z łezką w oku jak się martwią czy aby przypalu nie miałaś. Powodzenia z nawą uprawą dla twojego chłopa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @EneDue Hehe nie no nic takiego nie wchodziło w grę bo o ogródku nie wiedzieli nawet najlepsi znajomi ? a dziękuję i wzajemnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 No w końcu! Ileż można było czekać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @Bimbrownik Hahaha ? Hejka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 Jak chcesz nas tu wszystkich mocno podkurwic, to zakladaj grow na parapecie i zamiast perlitu do ziemi daj styropian. A tak powaznie, milo Cie znowu widzienc na forume ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 18 Maja 2020 Nawet i jaaa czytałem cała relacje ?? sieeeemanooooo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @CheMsKuN Hehehe czyżby ktoś już tutaj takiego grow próbował? ? Mi również miło Ciebie widzieć ? myślałam że jak wrócę to jakiejś części z Was już tutaj nie będzie, ale na szczęście się pomyliłam i pozytywnie zaskoczyłam że jest wręcz odwrotnie co naprawdę bardzo mnie cieszy ? @Legalize@LLBanditos Hejcia ? O bardzo się cieszę ? i mam nadzieję że się zbytnio nie zanudziłeś bo lekki felietonik powstał ? No ale w końcu w czymś na tym forum jestem dobra ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 18 Maja 2020 @Dominika3 jest też @Morenn która prowadzi fotorelke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @Tester Ooo... Czyli na forum jest jeszcze jedna growerka więc z chęcią zobaczę Jej FR ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach