SomeSay 15 Napisano 16 Maja 2020 Dzień dobry. Jestem amatorem rolnikiem. W życiu z pod mojej ręki wyszło kilka ciekawych, jak i mniej ciekawych roślin. Popełniłem wiele błędów, dzięki którym zrozumiałem kilka spraw związanych z różnymi sposobami hodowania. Dołączam do was bo czasem pojawiają się w moim życiu pytania, a odpowiedzi są tu na forum i u was grower'ów. Pozdrawiam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 16 Maja 2020 @SomeSay witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Maja 2020 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Maja 2020 @SomeSay Siema Trafiles tu nie bez powodu. Nie jednego mlodego growera poprowadzilismy przez cale grow, poczawszy od kielkowania pestki a konczywszy na raporcie z pierwszego palenia juz po curringu . Zakladaj fotorelke. Ja jestem tutaj tylko od krytykowania i szydery, a poza tym parapetow nienawidze, tak ze wiesz, na mnie nie licz ? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Maja 2020 @SomeSay witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 16 Maja 2020 Joł i ziemi z kreta... Kret w ekipie to kret przy klapie ?(60)+? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Maja 2020 @SomeSay Hejka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach