Elo42O.O 7 Napisano 15 Maja 2020 Jakiego polecacie automaty które dają duże plony i są tanie? Na polski klimat I nie duże do 100cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 15 Maja 2020 Google się popsuły? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 15 Maja 2020 Ja zapodałem Royal dwarf Tanio się jeździ rowerem Akurat chyba w nasiona to warto zainwestować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Maja 2020 @Elo42O.O OG Kush auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Maja 2020 A jakie polecacie nasiona żeby były tanie, dużo plonu dawały, były niewysokie, rosły na parapecie lub w piwnicy, same kiełkowały no i żeby nie trzeba nawozić i podlewać? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 16 Maja 2020 To może nigdy niekończącą się fajka ? albo stoliczku nakryj się a najlepiej zaczarowany ołówek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 16 Maja 2020 Mogę posłać mu @EneDue oddam za dobre 100PLN ????? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 16 Maja 2020 Low Ryder 2 jeżeli szukasz przewagi indyki. Royal Dwarf jeżeli przewagi sativy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach