jaris266 0 Napisano 15 Maja 2020 Witam, wczoraj przyszła do mnie paczka z nasionem ak-47 auto. zasadziłem je odrazu do gleby na głebokosc ok. 0,5 cm i pozniej schowałem do szafki na 6 godzin do ciemna, pozniej je wyjąłem, bo myslalem że nasiona potrzebują swiatła i cały wieczór i cały dzisiejszy dzień oświetlałem je, teraz gdy dowiedziałem się, ze jednak do kiełkowania nie jest potrzebne swiatlo schowałem doniczkę do szafki, myslicie, że nasionko ma jeszcze szansę wykiełkować? (podlewałem zwykłą wodą kranową, w małych ilościach) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 15 Maja 2020 (edytowane) @jaris266 Nic sie nie stalo, jak maja wyjsc to wyjda. Jeden chuj czy ziemia jest oswietlana czy tez nie. Edytowane 15 Maja 2020 przez CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaris266 0 Napisano 15 Maja 2020 ok, to nasionko to automat, mam je rozgnieść w palcach (metoda prescrushing) czy juz zostawic w ziemii? @CheMsKuN a mogę podlewać zwykłą wodą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 15 Maja 2020 Jak juz sie zdecydowales na kielkowanie w ziemi, to juz teraz w tej ziemi nie grzeb i cierpliwie czekaj. Moczyles pestki przed wsadzeniem do ziemi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaris266 0 Napisano 15 Maja 2020 2 hours ago, CheMsKuN said: Jak juz sie zdecydowales na kielkowanie w ziemi, to juz teraz w tej ziemi nie grzeb i cierpliwie czekaj. Moczyles pestki przed wsadzeniem do ziemi ? Nie, nawilżyłem glebe, zrobiłem otwór na 0,5 cm i wsadziłem :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach