Roki blue 0 Napisano 15 Maja 2020 Siemka?! Czy mogę ściąć roślinkę na dwa razy? Lubię gdy roślinka daje efekt energetyczny (ścinam gdy są przezroczysto - mleczne lub mleczne trichomy) i czy mogę ściąć za pierwszym razem od szczytu do połowy, poczekać trochę i ściąć ją całą? Czy jest wogóle sens tego i czy takie coś nie zaburzyło lub nie zachamowało by roślinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paczka12 19 Napisano 15 Maja 2020 Nie znam odpowiedzi, ale z chęcią też się dowiem ? Czy ścięcie przy przeźroczysto mętnych trichomach i zachowanie reszty, żeby sobie dojrzewała np do mleczno bursztynowych ma szansę powodzenia? W sumie mam dwie roślinki więc mogę tak i tak, ale sam temat mnie ciekawi. Ludziska pisali tutaj o próbowaniu sampelków więc jak rozumiem można sobie coś tam przyciąć dla sprawdzenia, ale czy ciąć przez topa czy cały top to już inne pytanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 15 Maja 2020 tak możesz ściąć dół i górę zostawić bądż na odwrót zależy ile masz odgałęzień ,jak główny top jest jebitny ,soczysty a poboczne mniejsze to tni główny a tamte niech sobie dojdą chyba ze topowałeś / fimowałem do scrog'a SOG'a to raczej sensu nie ma jak masz wszystko takiesame 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki blue 0 Napisano 15 Maja 2020 @Pan dziękuję za pomoc☺️!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach