Dextroza 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @GreenKush 25 dzień chyba jest git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Dextroza podlewaj i będzie dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Szym Takie pytanko kiedy najlepiej sadzić pełnosezonowe ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Sierpnia 2020 @Dextroza w połowie maja zresztą zależy jaki region świata 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 19 Sierpnia 2020 Ładnie wygląda dbaj o niego ! Sezony raczej koniec kwietnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 21 Sierpnia 2020 @GreenKush białe włoski małe widać szybko idzie w góre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 21 Sierpnia 2020 Ona Jeszcze będzie 2x taka może nawet 3. Białe włoski pokazała płeć. Afy kwitną I rosną jednocześnie w tym roku miałem 15cm mikrusy które zaczęły kwitnąć, łodygi miały jak zapałki byłem u nich średnio raz na tydzień A tu proszę porosły kurwa krzoki na metr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 21 Sierpnia 2020 @GreenKush typ na grupie na fb mi napisał ze jak to nie jest af to lipa bedzie a ja nie wiem pisało na pakiecie chees auto tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 21 Sierpnia 2020 @Dextroza to jest automat daj mu trochę czasu chwila moment I zacznie flo. Na fb piszesz ? Następny głupiec czy człowiek illegal. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 21 Sierpnia 2020 @GreenKush ja w holandi pełen legal hahaha do 5 krzakow @GreenKush W Polsce napewno bym w domu nie sadził a tym bardziej pisał gdzieś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 21 Sierpnia 2020 @Dextroza może być problem mały żeby doszły ci te panny sam się z takim borykam chociaż moje mają ok 50dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 21 Sierpnia 2020 @GreenKush No niech jest zobaczymy jak lipa to lipa bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 26 Sierpnia 2020 @GreenKush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 28 Sierpnia 2020 @GreenKush lać juz ten specyfik na kwitnienie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 28 Sierpnia 2020 @Dextroza roślinna pokazała płeć tak zwane preflowery. Daj jej jeszczee tydzień i zostan przy tym na weg bo mimo ,że zaczyna przechodzić w fazę kwitnienia to jeszcze na twoim etapie dużo urośnie. Za tydzień zaczynaj z tym specyfikiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 28 Sierpnia 2020 @GreenKush ok to czekam fajnie sie rozwija @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 28 Sierpnia 2020 @Dextroza ładna roślinna,ma potencjał zobaczysz będziesz zadowolony. Z buchem ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 31 Sierpnia 2020 @GreenKush kurde ale sie dojebały te mączliki nie było ich a teraz pełno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 1 Września 2020 @GreenKush 39 dzień dobrze wygląda czy słabo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 2 Września 2020 @Dextroza wszystko git przed Tobą jeszcze bite dwa miesiące do zbioru. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach