Dextroza 5 Napisano 30 Lipca 2020 @Tester troche chyba pozno ale ja w holandi tu inaczej pogoda jak sprawdzalem to do pazdziernika spoko pogoda ma być a to sa 8 tygodniowe to na dworze z 10 tyg pisalo moze coś z tego bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 30 Lipca 2020 @Dextroza jasne ,że będzie byle bez plechy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 30 Lipca 2020 @GreenKush to gitarka to sa odmiany chees I quick one @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 30 Lipca 2020 @Dextroza sam robię druga turę auto w tym roku , na początku lipca,moje mają już 27 dni A pierwsza tura za 2tyg ścina. Zainwestuj potem na flo w coś na pleśń typu polyversum wp organiczny nie polecam chemi. Pozdro !?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 30 Lipca 2020 @GreenKush spoko kupie jak bede w smart shopie tego cheesa wrzuciłem do dupnej donicy z 40 l ma haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 30 Lipca 2020 @Dextroza A dobrze niech rozwija system korzeniowy możesz mu zapodać ukorzeniaczem napewno się ucieszy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 30 Lipca 2020 @GreenKush czytalem teraz o tych ukorzeniaczach I tam pisali ze z aspiryny mozna zrobić I cynamonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) @Dextroza nie wiem nigdy nie próbowałem jedynie z czym mi się kojarzy cynamon to do oprysku dolistnego. Wszystkie domowe sposoby mało kosztują a zawsze coś dają, więc próbuj jak chcesz chociaż wydaje mi się że ukorzeniacz w zwykłym ogrodniczym będzie razem z witaminami, a jego koszt to zaledwie parę zł. Więc czy jest sens? Odpowiedz sobie sam. Osobiście stosuje canna rhizotonic. Edytowane 30 Lipca 2020 przez GreenKush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 30 Lipca 2020 @GreenKush No nie bede wymyslal tu jest w holi mam sklep gdzie wszystko do zioła jest to kupie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 30 Lipca 2020 @Dextroza to tym bardziej się nie zastanawiaj tylko bierz polecane. Pozdro ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 31 Lipca 2020 @GreenKush pytanko mam można podlewac mineralna oczywiscie nie gazowana krzaki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 31 Lipca 2020 @Dextroza w necie zobacz tabelę ph ,tam masz większość mineralnych wód szukaj 5.5-6.5(6.8 też się sprawdza) nie ma sposobu na podlewanie ja podlewam kranówką odstaną ,tylko ja mam filtry I zmiekczacze wody A po dodaniu nawozów zawsze wyjdzie inne ph. Kiedyś podlałem gazowaną I też nic się nie stało to nie ma różnicy więcej CO 2 ? Także ziomal próbuj! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 1 Sierpnia 2020 @GreenKush to zdjecie nie mojej roslinki ale tez takie muszki mam duzo ich nie jest dwie były ale pod liście sie wjebała dmuchłem I uciekły ale pewnie wróca co mam zrobić zeby wrazie co usunac najlepiej domowym sposobem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Sierpnia 2020 @Dextroza mączlik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 2 Sierpnia 2020 Pozostaje ci tylko oprysk,na domowe sposoby nie dam ci gwarancji ,że zadziałają. Kup w ogrodniczym coś na to I nie żałuj pieniędzy koszt to 20/30zl. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 4 Sierpnia 2020 10 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 4 Sierpnia 2020 @GreenKush w tamtym roku tez sadziłeś tak pozno jak ja teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) @Dextroza Tak,ale 3 krzaki zaatakowała plecha I nigdy nie wiesz jaka będzie pogoda pod koniec września/połowie października. Co mogę ci radzić to zakup sobie coś na pleśń typu Teldorem bądź polyversum wp dosyć słaby Ale organiczny I psikaj pod koniec flo szybciej niż ci się może wydawać. I nie przejmuj się tak tym krzaczkiem Tylko podlewaj wtedy co trzeba i nie żałuj później nawozów. Z fartem! Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez GreenKush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dextroza 5 Napisano 4 Sierpnia 2020 @GreenKush tu w holandi ta pogoda dziwna jest rok temu pamietam ze pazdziernik jeszcze ciepło było ale zrobie jak mowisz . Tak zapytałem bo mi pisza ze nic z tego nie bedzie itp sprawdzalem pogode ma być dobra az do pazdziernika ale wiadomo wszystko sie moze zmienic nie da sie przewidziec teraz jest po ponad 30 stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 5 Sierpnia 2020 @Dextroza Ludzie piszą tyle co wyczytali ale ocenisz sam,zawsze doświadczenie zdobędziesz. Na wegu się nie przejmuj pogodą, bardziej chodzi pod koniec flo wtedy lubią afy pleche złapać.Jestem tego zdania ,że lepiej zapobiegać niż zwalczać I srać pod siebie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach