Farmerka 231 Napisano 6 Lipca 2020 No to nie wiem, kamerę zostaw ?? raczej aż tak dużych szkód nie robi to coś, więc nie ma co martwić się ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 6 Lipca 2020 Ten liść bardziej wygląda jak szarpniety przez co pękł. Pęknięcie jest wzdłuż żył. Raczej to mechaniczne uszkodzenie człeka ale obserwuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łymasz 2 Napisano 11 Lipca 2020 Pogoda ostatnio też była wymagająca, wręcz mogła działać z siłą człeka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lipca 2020 2.5 miesiąca ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Lipca 2020 @fxxx1337 myślisz, że ci dojdzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lipca 2020 @Farmerka Szczerze to nie jestem w stanie tego powiedzieć, uprawiam pierwszy raz, więc ? Obecnie mają jakieś 1,2m, oby podochodziły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Lipca 2020 @fxxx1337 wydaje mi się, że będzie ciężko, one jeszcze nie kwitną, ale ja to pesymistka jestem, obym się myliła ??szkoda by było takich ładnych krzaków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lipca 2020 Zrobiłem im tyle światła ile mogłem, wycieliśmy chyba 30 drzew Chyba będzie potrzebna opinia @Tester ? @Farmerka NP i Kush mają okres kwitnienia do 8 tygodni (według producenta) czyli 2 miesiące (a na tych mi zależy najbardziej) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Lipca 2020 @fxxx1337 musisz doliczyć że to będzie dłużej jak 2 miesiące, nigdy nie jest tak jak producent mówi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Lipca 2020 @fxxx1337 a jakieś włoski już są ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lipca 2020 Nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Lipca 2020 @fxxx1337 to niepokojące mogą nie dojść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lipca 2020 to lipa troche chuj najwyżej będę palił niedojrzałe XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Lipca 2020 Ale jak mają zakwitnąć jak dzień jeszcze długi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Lipca 2020 @Bimbrownik kiedy twoim zdaniem mogą zaczynać kwitnąć ? Bo nie ukrywam teraz sie troche martwie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 15 Lipca 2020 @fxxx1337 myślę że początkiem sierpnia. Wydaje mi się, że czas podany przez producenta jest dla regionu danego producenta. Na polski klimat trzeba brać te wczesne albo pół auto. Moje też nie kwitły ostatnio, a napisane że jedna na koniec sierpnia/wczesny wrzesień, a druga na wczesny wrzesień- czas kwitnienia 55-60dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Lipca 2020 Jakby jakimś cudem mi to zdążyło dojść to muszę ogarnąć miejsce do suszenia. Mam szopę (dość dużą) na posesji i myślałem nad takim czymś, żeby zbudować prowizorycznego boxa (możecie powiedzieć jaki materiał będzie najlepszy), okleić go jakimś przeciwwilgociowym na wszelki wypadek. Jakiś filtr węglowy taki można kupić? żeby się nie niosło po sąsiadach, bo przypał. Dało by tak wysuszyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 15 Lipca 2020 @fxxx1337 jak będzie wilgotno w tej szopie to plecha może wjechać a w październiku pewnie tak będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Lipca 2020 Dach jest zabezpieczony przed opadami, jest też chyba ocieplane styropianem @Tester Moim zdaniem mogło by zdać egzamin, ale teraz chodzi o zniwelowanie zapachu praktycznie do zera, bo nie chce mieć przypałów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 15 Lipca 2020 @fxxx1337 czyli trzeba by było boksa z wentylacją ale to ryzyko jest z tą pleśnią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach