fxxx1337 880 Napisano 2 Lipca 2020 to nie automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Lipca 2020 Fajnie idą. Muszę do swoich zobaczyć na dniach bo 2tyg nie byłem. Czy tylko my mamy sezony na out ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Lipca 2020 @Peya a co to dziwne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Lipca 2020 A tak ogólnie ile one jeszcze będą na wegu mniej więcej ? @Bimbrownik Nie śledzę za bardzo innych fotorelek, więc nie wiem xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 2 Lipca 2020 Bardzo przyjemnie patrzy się na Twoje krzaki, oby tak dalej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Lipca 2020 1 godzinę temu, fxxx1337 napisał: A tak ogólnie ile one jeszcze będą na wegu mniej więcej ? tego nikt nie wie @fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Lipca 2020 @fxxx1337 w teorii pierwsza połowa sierpnia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 2 Lipca 2020 Ja mam outa, ale w sumie w ogrodzie? nie tak fajnie jak wy, na polach, czy dzialkach. ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Lipca 2020 @Farmerka @fxxx1337 haha gdyby można było w ogrodzie to byśmy mieli w ogrodzie, nie wiem co takiego fajnego jest w zbieraniu kleszczoidów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Lipca 2020 @Farmerka procz kleszczy dochodzą złodzieje krzaków, policja, szkodniki zwierzyna i często taszczenie wody na długie dystanse. Nic fajnego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Lipca 2020 Dokładnie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Lipca 2020 Jak nie, jaki to trening dla psa, mógłby nosić mi wodę ?? plus, ja tam lubię kontakt z naturą, lepiej by mi się chodziło przez lasy z myślą, że idę na spota, jak tak bez celu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Lipca 2020 Ja z psem nie chodzę bo by mi wszystko rozwalił tam xD a szkoda bym miał wymówkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Lipca 2020 Zaczęły usychać dolne liście, nie za szybko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Lipca 2020 @fxxx1337 dobrze jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Lipca 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 6 Lipca 2020 @fxxx1337 możliwe że coś Ci zaczyna zjadać tego liścia, a rośliny wyglądają ładnie, fajne, zielone, nie widzę żeby były jakieś braki. Chociaż ja bym podlala jakaś odżywką tak na wszelki wypadek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Lipca 2020 Coś mi zjada liście na każdym krzaku, musiałbym coś z tym zrobić a nie bardzo wiem co @Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 6 Lipca 2020 @fxxx1337 musisz zobaczyć co to, może jakaś gasienica, mi też coś zjada jednego krzaka, a obok są pomidory i sałata i ich nic nie zjada ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Lipca 2020 Tak jakby nie mam jak ;D bo na spocie jestem może raz na tydzien @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach