fxxx1337 880 Napisano 2 Czerwca 2020 Na jednej jeszcze LST zrobiłem i podparłem kamieniami patyk, ciekawe czy się utrzyma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Mija miesiąc. Dziś je podlałem plagronem ok. 3ml /1l Edytowane 4 Czerwca 2020 przez fxxx1337 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @fxxx1337 jak słońce wyjdzie to dopiero ruszy z kopyta 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2020 Jak narazie dobrze rosną? bo cały czas mi się zdaje jakby miały za mało słońca, bo mają dosyć takie średnie "okno" na słońce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Czerwca 2020 @fxxx1337 Dobrze rosną, lampa wysoko to muszą trochę urosnąć. Będą miały 2m ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2020 Oby doszły, bo w Polsce to różnie bywa z pogodą xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Czerwca 2020 Dlatego wziąłem pół auto. Nie mieszkam w pl i koniec września/październik lubią być mgliste i ciepłe, a to gwarancja plechy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2020 Też mam pół auto, te 2 z lst. Ta bez to pełnosezonówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 Godzinę temu, fxxx1337 napisał: bo mają dosyć takie średnie "okno" na słońce @fxxx1337 czyli nie za bardzo tam dochodzi słońce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2020 Dochodzi na luzie, ale zobacz zresztą na rysunku (jak go odczytasz xd) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 4 Czerwca 2020 (edytowane) papu jej daj bo zaraz kolor tego sianka bd miala // za blisko snacol czy co tam na slimaki syp[iesz . deszcz rozpusci to i w korzen pojdzie czyli roslinka za bardzo "smaczna" nie bd chyba ze t nie dla ciebie i nie zal CI pluc ziomkow ? Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Pan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Czerwca 2020 @fxxx1337 Piękna grafika! Studiowałeś może na ASP czy w grafikę komputerową bardziej? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2020 Studia dopiero przede mną to się nauczę XD @Pan Dziś ją podlałem nawozem na wega, a co jest z nią nie tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2020 Ogólnie to zastanawia mnie czy ta moja sativa w ogóle dojdzie, bo teraz sobie uświadomiłem, że ona ma strasznie długie kwitnienie. Na stronie pisze, że 12 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @fxxx1337 chodzi Ci o Easy Sative od Dutch Passion? bo ona wcześniej kwitła tak z 2 miechy, zależy na jakie geny trafisz może akurat na dobre i zdąży Ci zakwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2020 Moja jest od black diamond seeds @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @fxxx1337 zobaczysz w praniu co wyjdzie bo opisami producentów zbytnio bym się nie sugerował 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Czerwca 2020 Ostatnia wizyta na spocie. Następna za tydzień. Trafiłem na chujową pogodę po tym treningu i mają duży zastój. Mam nadzieję że ruszą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Easy Sativa zaczyna się mocno krzaczyć I widać że rośnie najszybciej (ta bez lst) za to te 2 pół auto się wleczą jak nie wiem co, najbardziej Northern Passion Edytowane 11 Czerwca 2020 przez fxxx1337 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 13 Czerwca 2020 Mają przed sobą 3 kozackie miesiące. To nie automaty więc odbija sobie ciężki start @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach