mirecki 755 Napisano 12 Maja 2020 Witajcie. Czy do lolków dajecie filtry węglowe czy zwykły papier? Ja osobiście lecę na activ tube i ogólnie pali się znacznie łagodniej, nie podrażnia gardła i zapach jest nieco słabszy ale zastanawia mnie co Wy macie do powiedzenia jeśli o to chodzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Maja 2020 Nie próbowałem, zawsze zwykłe były no i mocno po gardle szło, ale od jakiegoś czasu w ogóle nie palimy jointów, only bongo/vapek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Maja 2020 Palę w sumie rzadko więc jak w domu to vapek, a jak gdzieś idę to normalnie w maszynce do petów takiej na bletki i filtry OCB. Nie wydziwiam z jakimiś ekstra filtrami bo to w sumie jak piciem denaturatu... Wiesz że szkodliwy ale chociaż przez chlebek przefiltrujesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach