mirecki 755 Napisano 10 Maja 2020 Witajcie. Jestem już po częściowym water curing więc pora na następną i ostatnią czynność - suszenie. Lecimy z tym. Porozcinalem topy i zawiesiłem je przez oczka, co się nie dało to na górę a takie malutkie to do papierowego worka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Maja 2020 Ile gram tam wejdzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Maja 2020 Nie ważyłem mokrego, za dużo wody w sobie ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Maja 2020 ile miałeś dziewczynek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Maja 2020 @mirecki a suszysz je na balkonie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Maja 2020 @Andi tak na balkonie, wiatr jest dosyć dosyć + słońce. @fxxx1337 2 automaty Tylko zastanawiam się czy tych dziur nie jest za mało, dorobić ich więcej? Są tak zrobione identycznie z 3 stron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Maja 2020 (edytowane) @mirecki tam musi być przewiew, w nocy mogą wilgoć łapać Edytowane 10 Maja 2020 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Maja 2020 @Andi na balkonie mam przewiew, nocą też wieje więc może nie będzie tak źle Dorobić więcej dziur? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Maja 2020 @mirecki ja bym zrobił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 10 Maja 2020 @mirecki Wiecej wiekszych dziur. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Maja 2020 @CheMsKuN lepiej? Tutaj od dołu wdmuchuje dobrze, zrobię jakiś większy wylot od mniej nasłonecznionej strony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 10 Maja 2020 @mirecki Jest dobrze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach