Fresh 8 Napisano 20 Maja 2020 Siemanko!! 36 dzień od wykiełkowania, dziś fryzjer poprawi lekko fryzurkę i mam takie pytanko ; czy można rozrobić wodę z nawozami w trochę większej ilości tzn na kilka dni 2 czy 3 ?? Później ewentualnie pH bym tylko skorygował .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 20 Maja 2020 Organiczne nawozy szybka sie psuja, ale na 2 -3 dni mozesz spokojnie mieszanke przygotowac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 25 Maja 2020 Podlewane codziennie , co drugi dzień witaminy , i takie końcówki lekko przyjarane a narazie 3/4 dawki dajemy.. Teraz chyba co 3 dzień witaminy będziemy dawać. Będzie coś z tego ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Maja 2020 @Fresh lej na razie samą wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 5 Czerwca 2020 @Tester @Andi @CheMsKuN Teraz wesztyny wyglądają tak , maja 7,5 tygodnia , myśle ze jeszcze ze 4 tygodnie je przytrzymam . Co wy na to ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Czerwca 2020 @Fresh zejefajne są Tylko mam jedną uwagę. Nie pal tych fajek i tych co powodują impotencję. Już lepsze są te z rakiem ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 5 Czerwca 2020 Hehe wsumie nie pale ? ?@Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Czerwca 2020 @Fresh ładne pąki wydaje mi się że szybciej będą gotowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 5 Czerwca 2020 Ogolnie już trojony zmieniają kolor , na dniach wstawię foto z bliska . Zmieniłem miejscówkę i mam trochę inne warunki teraz jest około 21 stopni i jakieś 65 % wilgotności , ale na te pare tygodni powinno chyba być co ?? @Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Czerwca 2020 @Fresh wilgotność bym trochę zmniejszył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 8 Czerwca 2020 Dziś fryzjer poleciał z grubsza Następnym razem uruchomię foto relacje w odpowiednim miejscu ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 28 Czerwca 2020 Siema. Jutro wjeżdża kosa , miałem problem z pleśnią zaatakowała mi dwie sztuki ak48.20 ale to przez wilgotność była w granicach 70% niedawno zakupiłem osuszacz i teraz ładnie mi ja zbił. Ale niewiem czy wszystko ok bo moim zdanie topy dziwnie pachną no chyba ze ze sobie wkręcam , zobaczymy po suszeniu. Jaka wilgotność była by odpowiednie do procesu suszenia w moim przypadku ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Czerwca 2020 @Fresh kiedy ruszasz z nową fotorelką? wilgotność to z 40% powinno być ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 28 Czerwca 2020 @Szym Zobaczymy może wrzucę coś odrazu ale tez auto bo niemam tyle czasu w tym miejscu gdzie teraz jestem. Mam ambitny plan na dwa boksy poleciec dokupić Marsa ts 3000 i sezony wrzucić ale wszystko w swoim czasie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 12 Lipca 2020 Siema ! tematu wyszło około 300 g trochę pleśń zniszczyła bo za duża wilgotność była w końcowej fazie ale jest tez trochę nasion, niewiem czy to całkiem normalne .. teraz w sloikach leżakowanie . nie ma intensywnego zapachu dopiero po przypaleniu się pojawia mogę to jakoś zmienić jakieś skutki od cytryny np czy cuś ? Jakieś propozycje ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 12 Lipca 2020 @Fresh zapachu nie zmienisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 25 Lipca 2020 Pisałem ze jest trochę nasion ... Ale to jest to trochę co było luzem w sloikach,większość jest w kotach . Powie mi ktoś dlaczego tak wyszło ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Lipca 2020 @Fresh musiała roślinka się trochę schermić, często tak się dzieje czasem mniej czasem bardziej że jakieś nasiono w topie growerzy znajdą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Lipca 2020 Błąd uprawy lub (co mało prawdopodobne) dostanie sie jakimś cudem azotanu srebra do boxa. Raczej przeskakiwała z trybami noc dzień i roślinie odjebalo. @Fresh powiedz mi tylko co to za odmiany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Lipca 2020 Godzinę temu, EneDue napisał: dostanie sie jakimś cudem azotanu srebra do boxa ? @EneDue zwyczajnie takie geny hermiące, nie jest to jakieś niespotykane rzadko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach