Elo42O.O 7 Napisano 13 Maja 2020 Ile z takiego karlowatego krzaczka można ściągnąć plonu? I ogólnie to łodyga jest dłuższa tylko ja podsypalem Ogólnie z 17 cm by miała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 13 Maja 2020 Skoro ją podsypales to wychodzi na to że jest też wyciągnięta więc pewnie ma za mało światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Maja 2020 @Elo42O.O ale jak na 12 dni to poza tym że Ci się wyciągnęła wcześniej to nie wygląda na karła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Maja 2020 @Elo42O.O Przeciez to normalny krzak, zaden karzel. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 13 Maja 2020 Jeszcze jedna sprawa trzymam ja ciągle pod włączona lampe wyłączam może tylko na pół godziny mogę tak robic czy dac jej z 4 godziny ciemności? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Maja 2020 Pół godziny zbawi cię a kilowata mniej weźmie moim zdaniem jeśli chcesz dsc ja na dwór a nie masz programatora to daj jej 24 i tyle, krzak wsam sobie karlowaty nie jest jak na tyle dni życia moje są gorzej wyciągnięte. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu więc nie panikuj i słuchaj tutaj ludzi doświadczonych (nie mnie) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Maja 2020 Ten automat dobrze wygląda, wydaje mi się że nic jej nie dolega a cykl świetlny 24/0 dla auto jest ok, sam tak robiłem i teraz mam już owoce ? zrób dobrą mieszankę glebową bo z tego co widzę to masz tu zwykłą ziemię i nic poza tym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 14 Maja 2020 Ziemia ma wsobie jakieś nawozy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 15 Maja 2020 Dzień 14 Jak na 14 dni dobrze rośnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Maja 2020 @Elo42O.O przejdzie, w czym trzymasz tego krzaka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 15 Maja 2020 W kartonie pazlotkiem oblozylem Czekam niech pogoda się ogarnie i na spota wywożę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Maja 2020 @Elo42O.O chodzi o ten pojemnik ile on ma pojemności ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Maja 2020 @Elo42O.O Od poniedziałku ma być słonecznie i ponad 20 stopni, wtedy też ja przenosze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 15 Maja 2020 29 minut temu, Tester napisał: @Elo42O.O chodzi o ten pojemnik ile on ma pojemności ? Nie ma nigdzie napisane wydaje mi się że ma około 2/3 litrów A docelowa 20l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Dzień 16 Edytowane 17 Maja 2020 przez Elo42O.O 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Maja 2020 ładna dziewczynka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 18 Maja 2020 Może być tak?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Maja 2020 @Elo42O.O na chłodne dni, ale teraz już chyba nie będzie przymrozków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elo42O.O 7 Napisano 18 Maja 2020 Oki pogoda teraz trochę chujowa więc założyłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Maja 2020 @Elo42O.O Zostaw te butle, nic nie szkodza a przed zwierzyna moga ochronic. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach