Gość Napisano 7 Maja 2020 @Legalize@LLBanditos wlot pasywny czyli otwór bez wentylatora. U mnie jest wentyl więc już nie jest pasywny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 8 Maja 2020 @Bimbrownik ten filtr głośno ci chodzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Maja 2020 @Legalize@LLBanditos mój? Nawet nie, bardziej szum powietrza z wylotu. Nie mogę się zebrać żeby tłumik zrobić. Nie mam pomysłu w jakiej postaci żeby był zgrabny i nie przyciągał uwagi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2020 Więc tak 4 krzaki już miesiąc są na flo i jak do tej pory nie czuć nic w pomieszczeniu. Więc Filtr jak najbardziej sie nadaje jak ktoś chce zrobić tanim kosztem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Notrex 0 Napisano 30 Sierpnia 2020 @Seba691 pokaż ja go masz zamontowanego w boxie. Już prawie skończyłem swój filtr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Sierpnia 2020 @Notrex ja już mam ten Box rozebrany ale zobacz pierwsze zdjęcie w temacie. Tam wystaje wentylator nad cały filtr. Wytnij dziurę na wielkość wentylatora. Wsadz go w dziurę i od zewnątrz wkrętami przykręć w deski od filtra. 2 wkręty starcza po jednym na stronę. Na koniec możesz do okola dać trochę silikonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach