Farmerka 231 Napisano 19 Czerwca 2020 @JSoN słabo sobie radzę, jak na razie 20% zeszło, jest około 50-60% . Dodałam dodatkowy wiatrak mieszajacy i zamontowalam osuszacz powietrza. Mam też błąd z tym wyciagajacym bo tą rure mam podciagnieta pod okno i to jednak jest kilka zgiec, przez co też działa gorzej. Znajomy mi polecił żeby wiatraki działały cała noc, ale weź tu śpij przy tym? nie ma opcji? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 21 Czerwca 2020 Maly up Wczoraj już wszystkie skończyły indukcję więc dzisiaj fryzjer + wciąganie pod siate I uwaliem jeden szczyt przy naginaniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 29 Czerwca 2020 UP 19 Dzień kwitnienia ostatnio dostały zestaw nawozów i pytanie kiedy przestać naginać. Jedna z panien jest 3 cm została ściągniętą do dołu a co z resztą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Czerwca 2020 @JSoN daj jej już kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 8 Lipca 2020 UP 5 tydzien od przełączenia (razem z indukcją) dostają co 2/3 podlanie nawozy. Pogoda dosyć mocno szaleje ale aktualnie wilgotność nie przekracza 60%. Rosną zdrowo tylko n.l jakiś taki dziwny( nie mam zdjęć aktualnie wstawię jutro) u większości już fajne pałki a on tylko włoski zapuszcza 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 10 Lipca 2020 NL jeszcze rośnie w górę A tu dla porównania sq Muszę pannom zrobić fryzjera ale ostatnio nie ma kiedy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 21 Lipca 2020 UP Dziś zaczyna się 7 tydzień panien (razem z indukcją) Warunki 25° Wilgotność 50/60 ( zależy w dużej mierze od pogody podczas ulewy bywało po 70) Wczoraj poszło bio grow 1ml Bio heaven 5ml Top max 4ml Bio bloom 4 ml Pare razy przypalilem szczyt u n.l i po fotkach go połamałem więc będzie git 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Lipca 2020 @JSoN niezłe topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Lipca 2020 Wszystkie pestki od RQS?@JSoN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 22 Lipca 2020 @EneDue jedynie n.l jest od pana pestki a critical nie wyszedł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Lipca 2020 @JSoN czyli jednak podstawa to dobre pestki. Kiedyś miałem RQS pod folią i był potężny i piękny a topów to miałem pół siatki jednorazowej z jednego krzaka. Teraz chciałem oszczędzić i kupiłem bulkseed i jest mizerny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2020 Ile masz panel od szczytów ? Jakoś bardzo nisko ja mam marsy ale ts600 37-40cm i jest git. Aż mnie kusi żeby obniżyć trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 22 Lipca 2020 @Rocky1988 Powiem ci szczerze że najbliżej to 3 cm i wszystko było w porządku ten nl ciągle rósł i gdy dotknął to się spalil @EneDue właśnie ten nl bardzo się różnił gdy s.q miały już naprawdę spore topy nl tylko włoski rosły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 29 Lipca 2020 Potrzebuję od was porady czy to jest plecha? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 29 Lipca 2020 Tak wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 29 Lipca 2020 Właśnie jest jednym z najbliższych względem mieszaka. No ale cóż dałeś zielone światło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 29 Lipca 2020 @JSoN nic nie dałem, proszę nie zwalać na mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 29 Lipca 2020 @Bimbrownik po prostu nie miałem pewności nigdy nie widziałem na żywo ? po analizie stwierdzam że to plecha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Lipca 2020 @JSoN sprzedaż komuś po promocji -50% Powiesz że to taka odmiana ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 29 Lipca 2020 @EneDue Ostatnio jak CBD kupowałem to tak wyglądało. W sensie kolor bo pleśni nie było... tak że ten...ja nawet bratu nie daje jak mam podejrzenie pleśni ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach