Poklejka 0 Napisano 4 Maja 2020 Wyrośnie coś z tego ? no i czy to powinno być takie wysokie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) Nie powinno być takie wysokie. Brak im światła więc się wyciągają w poszukiwaniu. Zainwestuj w lampę Edytowane 5 Maja 2020 przez EneDue 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 5 Maja 2020 @Poklejka ale wiesz, że to nie rzeżucha i się pojedyńczo sadzi? ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Maja 2020 @Poklejka serio chcesz żeby coś z tego było? Przygotuj doniczki po jednej na każdą roślinkę bo to nie rzeżucha jak wspomniał wentyl ani nie żywopłot. Do doniczek wsyp trochę ziemi i każdą roślinie posadz osobno zakopując połowę jej wysokości w ziemi, delikatnie żeby nie zniszczyć korzonków ani łodygi. Zainwestuj w światło albo odganiaj chmury magicznymi sposobami i wystawiaj je na słońce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poklejka 0 Napisano 5 Maja 2020 właśnie wystawiłem na słońce bo właśnie wyszło ? opłaca się dawać do doniczek jak to i tak na spota idzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Maja 2020 Nim dasz na spota korzenie mogą się poplątać i uszkodzisz nim rozsadzisz. Sam kiedyś tak się urządziłem. Doniczki są na wiele lat a kosztują grosze. Czy się opłaca wydać dziesięć może 20 złotych żeby nie stracić 5 krzaków.... No nie wiem... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 5 Maja 2020 @Poklejka o ile nie wywalasz tego na spota dzisiaj to warto. Przecież splączą Ci się korzenie bardzo szybko i później przy rozdzielaniu na bank pouszkadzasz. Młodą roślinę może to zabić. Poprzekladaj do malych doniczek czy choćby do kubków po jogurtach No chyba że to siewne to pierdolnij taką kulę gdzieś na łące ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Maja 2020 nawet stare dziurawe skarpety wypchane ziemią będą git na początek outdoora @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poklejka 0 Napisano 5 Maja 2020 Haha ciekawe jak ta kula by wyglądała ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 5 Maja 2020 @Poklejka ? 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Maja 2020 On to chyba chce posadzic tak jak to teraz rosnie, czy sie mysle ? Znaczy sie bez rozsadzania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 5 Maja 2020 Nawet nie myślę co za krzaczun by z tego wyrósł skoro z jednej potrafi monster wyrosnąć. Szkoda pestek po prostu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poklejka 0 Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) sam jestem ciekaw co to by było jak bym tak zajebał dziurę i wsadził wszystko xD pestki to nie problem? Edytowane 5 Maja 2020 przez Poklejka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 5 Maja 2020 @Poklejka jak nie masz tyle miejsca to możesz porozsadzac, potrzymać trochę a na outa wywalić najzdrowsze, najładniejsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Maja 2020 @Poklejka 28 minut temu, Poklejka napisał: sam jestem ciekaw co to by było jak bym tak zajebał dziurę i wsadził wszystko xD pestki to nie problem? Jak naprawde cos takiego odjebiesz, to koniecznie zakladaj z tego fotorelke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poklejka 0 Napisano 5 Maja 2020 no proste że będę dodawał ? a jak uważacie podsypać to ziemią trochę ? bo dalej mi słońce zaszło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Maja 2020 Ale to i tak jakieś 20 cm odległości chyba trzeba zachować. Chociaż nigdy nie robiłem takich wygibasów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poklejka 0 Napisano 5 Maja 2020 chodzi mi o wysokość żeby mi się nie połamały ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 5 Maja 2020 Podsyp, na pewno nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poklejka 0 Napisano 5 Maja 2020 chować na noc doniczkę do mieszkania czy zostawić niech się hartują roślinki ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach