Weedmen69 0 Napisano 4 Maja 2020 27 dzien Światło 8/16. 2 razy podlane biobizz grow minimalna dawka. Wentylacja wentylator kanałowy 13w oraz mieszający zwykły wiatraczek komputerowy Temp noc 16 c dzień 24 Wilgotność 38-60 Witam panie i panowie potrzebuje rady doświadczonych growerow. Jak już pisałem jest to moja pierwsza uprawa więc liczę na rady. Około 5 dni temu liście a dokładnie końcówki zaczęły lekko brązowieć i nie wiem co poczynić by małe zdrowo rosły. Wrzucę zdj sami okreslicie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Maja 2020 (edytowane) @Weedmen69 nie mają za mokro albo sucho? pH też może lipne Edytowane 4 Maja 2020 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Maja 2020 Może lampa za nisko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Maja 2020 Chyba za mokro mają na pierwszy rzut oka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weedmen69 0 Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) Podlewam średnio co 3 dni poza tym spod jest wysypany keramzytem. Ph nie znam przymierzam się do zakupu może ktoś poleci sprzęt godny zaufania. Edytowane 5 Maja 2020 przez Weedmen69 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Maja 2020 @Weedmen69 pH metry Adwa są ponoć dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach