Tester 1,407 Napisano 2 Maja 2020 Frisian Duck od Dutch Passion Frisian Duck to krzyżówka naszego outdoorowego bestsellera Frisian Dew ze słynną odmianą Ducks Foot. Z czego słynie Ducks Foot? Z nietypowego wyglądu. Jej liście nie przypominają liści konopi dzięki temu nie każdy pozna że to konopie. Dopiero pod koniec liście nabierają wyglądu bardziej zbliżonego do konopi. Outdoor rośliny osiągają do 2,5 metra, indoor do 1,5 metra. Gotowe outdoor są na początku października, indoor po 8 tygodniach kwitnienia. Kształtem przypomina choinkę, a topy nabierają pięknych fioletowych kolorów. Topy Frisian Duck są kompaktowe i pełne aromatów, od pikantnych przez sosnę, cytrusy i świeży zapach las; smakują podobnie. Haj jest odświeżający, głównie umysłowy jak w każdej dobrej sativie. Frisian Duck nikomu nie sprawi problemów i każdego nagrodzi przyzwoitymi zbiorami. Rodzaj - Indoor, Outdoor Miesiąc zbioru - Koniec Września/Początek Października Genotyp - Głównie Sativa Geny - Frisian Dew x DucksFoot Wysokość - Wysokie (ponad 130cm) Czas kwitnienia - 7 - 9 tygodni Plon - Średni (do 400g/m2 Indoor) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Września 2020 Mial ktos na out w PL? Udalo mi sie znalezc tylko 1 fotorelacje i pod koniec pazdziernika jeszcze nie byla dojrzala. Te dane z opisu ze koniec wrzesnia/pocatek pazdziernika to chyba dla hiszpanii xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Września 2020 @Niemedyczny_Użytkownik różnie z tymi genami czasem dojdzie czasem nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 5 Lutego 2021 ja mialem kosilem pod koniec pazdziernika i za szybko 🙂 braklo czasu jej no ale to DP tam to roznie bywa ,co nie zmienia faktu ze co rok cos od nich mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 3 Marca 2022 @Pan a kopało to coś? Slyszalem ze slaby material z tej odmiany wychodzi. Mam jedna pestke gratisowa od roku i nie wiem czy siac to czy szkoda czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach