glodek18 132 Napisano 27 Maja 2020 Wygląda to wszystko extra, pewnie pisałeś ale nie zauważyłem jaki masz namiot? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Maja 2020 @glodek18 szafa 60x60x200 Wjechało 1/2 dawki Flo 1 Cannazym 1 Rhizotonic 1/2 booster 1/3 weg Zobaczymy co się stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 Dzień 35 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Czerwca 2020 Mała dżungla, podoba się mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @Wentyl ciasno Oberwałem sporo liści z dołu, małych satelit nie ma wcale. Goryle w tym czasie było czuć, do tych jeszcze wyciągu nie włączałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Czerwca 2020 Z tą uprawą nie dojdzie się do ładu. Jak jest flo to nuda, tylko się czeka az dojrzeją. Jak jest weg to jest co robić ale czeka się niecierpliwie na topy. Ładnie lecą! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 Zastanawiam się od czego zależy ilość palców u liści. Czy to odmiana czy cos innego. Mają po 7-9. Dawno temu słyszałem że im więcej tym mocniejsza?♂️ @Wentyl To drugi box załóż i sadź tak żeby zawsze w jednym był weg ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Czerwca 2020 Nie widziałem takich czarów z dziewięcioma. Za to widziałem u siebie 4 ale moja to mutant jakiś 2 minuty temu, Bimbrownik napisał: Zastanawiam się od czego zależy ilość palców u liści. Czy to odmiana czy cos innego. Mają po 7-9. Dawno temu słyszałem że im więcej tym mocniejsza?♂️ @Wentyl To drugi box załóż i sadź tak żeby zawsze w jednym był weg ? Na razie nie mogę bo na nastepny raz mam w planach 3-4 auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @Wentyl @Wentyl to ja mam 4 automaty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Czerwca 2020 @Bimbrownik ja sobie zaplanowałem 3 czerwone odmiany na następny raz, pestki już czekają. Może dorzucę jedną zieloną albo dokupię coś czerwonego. Albo black d.o.g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @Wentyl tez na ostatni grow mam coś fajnego. Totalna nowość taka, że w katalogu na ten rok jej nie ma. W połowie września wlecą. FV @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Czerwca 2020 @Bimbrownik co to znaczy "na ostatni grow"? Na ostatni w tym roku? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @Wentyl bo ta fr teraz miała być ostatnią ale w sumie jeszcze jedną zrobię. Pokazywanie tego samego się Wam nudzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Czerwca 2020 mi się nie nudzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Czerwca 2020 @Wentyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 3 Czerwca 2020 @Bimbrownik 9 paluchów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Czerwca 2020 Dzień 40 Jaka regularność? Fota co 5 dni, aż sam się dziwię ? Wyciąłem jakaś 1/3 masy zielonej od spodu. W końcu celujemy w Grube Topy ? Wleciało 100% Rhizotonic Cannazym PK 13/14 Booster Flores I dodatkowo 1/3 Vega Mówię tu o dawce, a nie o jakiś mililitrach 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 10 Czerwca 2020 U mnie większość roślin ma 9 ? Ale przez tyle lat widziałam po 9, że pomyślałam że to normalne i na koniec roślina zawsze tyle ma, a nie 7 ?♀️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 Dzień 45 Pojawił się problem. Podlewanie naprzemiennie nawóz/woda z boosterem Nadmiar żelaza? To podobno ciężkie. Niedobór potasu? Ostatnio była woda z boosterem więc stawiam na nierobów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Czerwca 2020 @Bimbrownik pH mierzyłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach