Miszyn 0 Napisano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Przychodzę z zapytaniem ilu litrowe wiaderka wystarczą tak żeby było dobrze. Mam w planach zasądzić Auto AK47 2.0 I Auto Jack Herer X-treme Wszystko od Bulk Feminized Seeds Jak myślicie dadzą radę na out? I macie jakiś sposób na dziczki ☹️? Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Miszyn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Kwietnia 2020 @Miszyn 11l wystarczą na outdoorze jednak mogą szybko wysychać i trzeba podlewać czasami jak słońce ostro świeci to codziennie wszystkie auto dają radę na out na dziki kup środek do butelki włóż szmatkę i wlej tego środka trochę anti-bissan chyba to był, a najlepiej to jakieś ogrodzenie zrobić 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 28 Kwietnia 2020 Odstrasza ten środek powiadasz? Masz jakąś opinie bo niby są ale opinia się przyda wsumie jak długo działa taki środek wiadomo że pogoda jak pada itd może coś nie zadziała bo zwierzynę ciągnie kurwa do blanta a tu u mnie w chuj tego nawet wilki widziano niby... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) @Legalize@LLBanditos tak robiłem i niby zwierzyny nie było, przed deszczem aby zabezpieczyć to szmatke do butelki nalać środek i deszcz nie wymyje Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowak2702 2 Napisano 6 Lipca 2020 @Legalize@LLBanditos jaką wysokość ma twój ak47? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 6 Lipca 2020 Sierść psa na dziki ? a w ogóle to pożycz psa od kogoś, idź na spota i niech Ci się tam załatwi to będzie idealnie? A te auto, to słabo, jak nic będzie problem z pleśnią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach