Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 4 Czerwca 2020 Witam wszystkich! Uprawa Zakończona pomyślnie ? Roślinki skoszone po 9 tygodniach od przełączania na flo. Na wegu byly 5 tygodni. Z trzech roślinek wyszło suchego 66g. Topy twarde jak kamień. Po wysuszeniu włożyłem do szklanego słoika i wrzuciłem skórki od cytryny bo je troszke przesuszylem. Palenie bardzo mocne, ścinałem jak miały mleczne trichomy. W smaku idelane, chcialbym was Wszystkich poczęstować, ale nie ma jak ? Wniosek taki że mało miałem światła na taki box. Teraz bedzie zmiana box na 90x60x170 oraz zamiana lampy na TSW2000 Mars Hydro. Następne nasionka juz w drodze 4x Sweet ZZ od royal queen seeds. I bedzie trening FIM oraz ScrOG. Polecam nasionka Kalashnikova od greenhouse seeds ? Pozdrawiam wszystkich i z fartem!!! ? 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @Dobry_Człowiek! ładne topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Czerwca 2020 @Dobry_Człowiek! gratuluję, ładne topy ale trochę mało jak na 3 sezony. Czuję, że teraz z nowym światłem będzie dużo lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 4 Czerwca 2020 @Bimbrownik @Tester dzięki za Komentarze. Szczerze powiem że liczyłem na troszkę więcej, ale jestem szczęśliwy że wszystko wyszło. Wyciągnąłem dużo wniosków, następna uprawa bedzie napewno o wiele lepsza bo juz jest większe doświadczenie. Moim zadaniem wyszlo tyle przez chiński led. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Czerwca 2020 @Dobry_Człowiek! Ważne by wyciągać wnioski i poprawiać błędy, reszta sama się ułoży, powodzenia ? Aaaa i ładne topy ważone bez badyli, takie jak lubię ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 racja dokładny, dobry trym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach