ObeMoon 12 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Andi to jade to ogarnąć zaraz będą zdjęcia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ObeMoon 12 Napisano 30 Kwietnia 2020 Wiec tak moi drodzy, panie póki co na słoneczku się rozwijają po mału, byłem na spocie przygotować wszystko żeby tylko tam iść za jakieś 2 tyg i przesadzić. Wiec tak ziemia jest od pana ogrodnika bogata w różne mikroskladniki i tak dalej, brałem najlepsza jaka była w ogrodniczym, dziury są 4 na sezonowke 50l i na 3 automaty po 15 l myśle, ze będzie dobrze.Do każdej z nich wleciał dolomit, perlit i hydrozel z ukorzeniaczem. Proporcje oczywiście zachowane tak jak było na opakowaniach. Posłuchałem raz ziomka z forum co mówił żeby przykryć dołki w razie gdyby dziki miały ochotę sobie poryc. Ponizej zdjęcia roślinek. Pierwsza to AK ma jakieś 5dni, następnie critical ktory miał już problemyod początku bo był precrushing ale jakos daje radę i na sam koniec 2x Purple Kush 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Maja 2020 Trzymam kciuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ObeMoon 12 Napisano 2 Maja 2020 @EneDue dzięki ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ObeMoon 12 Napisano 3 Maja 2020 Siemanko, mały up, jak na moje to ładnie to wszystko wyglada tylko sezonowka się trochę spóźnia nie mam pojęcia czemu, ale tak to wszystko ładnie do przodu nie ma co tu za wiele pisać ?? U góry AK już ładnie idzie, spóźniające się critical i na koniec dwa Purple Kush 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ObeMoon 12 Napisano 6 Maja 2020 Witam niestety przykra wiadomość, dzisiaj zastałem wyrwane rośliny wiec można zamknąć fotorelacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Maja 2020 @ObeMoon lol i co startujesz z innymi? jest jeszcze czas sezon rusza od połowy maja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ObeMoon 12 Napisano 6 Maja 2020 @Andi powiem Ci, ze nie wiem ? wkurwiony jestem niesamowicie bo wjebane siano i przede wszystkim czas w to wszystko.. raczej sobie odpuszczę ale jeszcze nie wiem czy napewno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 6 Maja 2020 Ale jak wyrwane na spocie czy gdzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 6 Maja 2020 Też się zastanawiałem, przecież dopiero co za małe na spota były. W domu Ci ktoś taką borutę zrobił? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 6 Maja 2020 Pewnie ktoś z rodziny był przeciwko uprawie i podjął drastyczne kroki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 7 Maja 2020 Trzeba się liczyć kolego z konsekwencjiami lepiej tak niż psy w czasie kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach