Bimbrownik 702 Napisano 25 Maja 2020 @Tester jesli tak to wydaje się być super. Ja z kolei słońca mam pod dostatkiem, pH 6-7 ale kamienista i zwierzyniec łazi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 25 Maja 2020 Slomeczko ładnie ale to wyjdzie w praniu dziś jadę na drugi temat gdzie same wiadra będą pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Czerwca 2020 Siema załoga długo mnie nie było ale opowiem to w dalszym temacie że względu na różności kurewskie przypadły z pedalami i PRZY okazji ,,,,,, KKK,,,,, Karany, kodeksem, karnym z paragrafu ale to nie temat na forum panowie z zasadami oczywiście charakteru ze mnie nikt nie wybije ? temat roślinek.. Ktoś podpowie mi co tu gra z tymi wsumie nie gra z nimi tak jak z kurestwem. Sory za wulgarne słownictwo ale nie mogłem inaczej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Czerwca 2020 @Legalize@LLBanditos no proszę! Kto to wrócił? Siema mordo! Mam nadzieję że Ci nic poważnego nie e przybili 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Czerwca 2020 @Legalize@LLBanditos te liście nowe dobrze wyglądają jak słońce wyjdzie to krzak ruszy, dolomitem podsyp tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach