Legalize@LLBanditos 73 Napisano 16 Kwietnia 2020 Dziś wrzucam sionka na papier... Nigdy nie topie nasion aby opadły na dno ta technika się sprawdza i nie będę zmieniać póki jest git ? będę relacjonował na bieżąco. Później jak trafia na emigrację pod chmurkę będę opisywać co się dzieje raz w tygodniu co dwa tygodnie zależy jak czas ogarnę.. Ponieważ na spota będzie ok 30 km i nie po drodze lecz do ogarnięcia ? ziemia odżywki i wszystko co będzie z tym związane tak jak pisałem wyżej będzie na bieżąco opisywane pozdro ? CZAS START PARTYZANTKA ☀️ RESZTA nasion dojdzie dam znać pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 16 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos no oglądamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 16 Kwietnia 2020 elegancko zasiadam i obserwuję ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Kwietnia 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Kwietnia 2020 Też będę obserwował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 20 Kwietnia 2020 Za jednym nasiinkiem muszę dłużej czekać nie spieszy się jej kielkowanie dobrze idzie. Ziemia mnie nie przekonuje jakąś taką sucha inna niż zwykle na pewno kupię inna na docelowy spocik.. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Kwietnia 2020 Ja mam taką ziemię i mogę ją polecić z czystym sumieniem. Tania, z podstawowymi nawozami, wilgotność elegancka. Czekam na końcówkę mają bo będę sądził automaty na spocie. Wczoraj wykopałem dziury żeby zobaczyć jaka będzie wilgotność dzisiaj i jutro na przekroju gleby. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Kwietnia 2020 50l o ile pamiętam 16 PLN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 28 Kwietnia 2020 Siema wszystkim. Dziś mija wsumie 5 dzień jak wyszły wkoncu z ziemi trochę się wyciągają i obijaja co mnie zmartwilo ale się doczekałem jak gowki zobaczyłem. Na obecną chwilę wyszły pierwsze pestki MAROC miało być 4 a dostałem 3 w paczce i miałem 3 candy kush odezwałem się do nich że mam jedną pestek mniej i że też jedną mi nie wykielkowala nie żebym robił reklamę ale doceniam to że dbają o klienta,, nasionamarychy.pl,, odesłali z nawiązką pestek co bardzo im dziękuję nie spodziewałem się tego pozdrawiam ? PO PRAWEJ STRONIE MIESZKAJĄ,, MAROCK,, PO LEWEJ STRONIE,, CANDY KUSH,, DRUGIE FOTO TO CANDY TRZECIE TO MAROC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 28 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos One na out ida czy pod lampe ? Chociaz to obojetne, swiatla im brakuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 28 Kwietnia 2020 Do lasu. Tak jak i resztę które kielkuje jakieś 18 pestek. Na obecną chwilę poszły 2 z 18 do doniczek ale to przy następnym UP. Nie mam miejsca w tym jebanym małym boxie to reszta jest na parapecie dlatego wylądują szybciej w lesie niż się spodziewam ale będą miały daszek nad głową czyli folie czy butelki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 30 Kwietnia 2020 Dorzuciłem następne 3 MAROC + 1 Critical SOUR... Reszta jak mi wykielkuja wstawię foty ponieważ ciężko pestki kielkuja ale to w następnym przedziale fotorelacji oby grała natura dla mnie jak trzeba ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Kwietnia 2020 Też liczę że pogoda da nam dobry rok na outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 6 Maja 2020 Jak przesądze na spocik opiszę co i jak na obecną chwilę są wyciągnięte jak tyczka nie martwi mnie to ponieważ zasypie po same uszy dziewki.. Chwilowe całe życie stres bo parapet to tak jak dziwka na ulicy (początki) niebawem puszczę je na ulicę dalej zarabiać i nabierać doświadczenia przed urlopowa ulgą jesienne zbiory powinny skarbonki napełnić w swoją masę ? reszta jak będzie widoczna jakies 40 szt sezonow myślę że będzie co oglądać do następnego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 10 Maja 2020 Wczoraj zakupione zostało 1000L ziemi w przyszły weekend lecą na swoje docelowe miejsce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Maja 2020 (edytowane) W którym dniu wrzucasz swoje na spota ? Moje już mają 7 dni, pewno przetrzymam kolejne 7 i je wypuszczam. Od lewej: Northern Passion 2.0, Easy Sativa, OG Kush Edytowane 10 Maja 2020 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 10 Maja 2020 Różnie ponieważ problemy miałem z pestkami jedne będą mieć miesiąc a 30 z tydzień może 2 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 25 Maja 2020 Wynika że zostało mi 2 Candy kush oraz 2 Maroc mam wiele innych pestek ale to z czasem będę opisywac pierwszy spot z dolkami 35L+ sadzonek tutaj dołki wykopane na 10 roślinek plus w wiadrach nie będę pisać ile jest ponieważ muszę zorganizować na drugi spocik który pójdzie same wiadra teren jest w czcinie podmokly.. Tu wrzuciłem ok 500L ziemi na drugi tak samo mniej więcej.. Miejscowa w lesie nasłonecznienie dziś jadę na drugi temat zrobię foty i dam znać... Brak czasu na dokładny opis ale coś się dzieje z fartem do następnego farmerzy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Maja 2020 Dobry spot i szykuje się dobrą relacja. A jak tam lewy spot? Kij bejsbolowy na skurwielu kupiłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Maja 2020 @Legalize@LLBanditos ciekawe jak tam ze światłem czy w miarę dochodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach