Roki blue 0 Napisano 14 Kwietnia 2020 Siemka?! Pomożecie wybrać mi odpowiedni dzień do ścinki? Chodzi mi o to że niestety nie posiadam lupy powiększającej a w obecnej sytuacji trudno ją gdziekolwiek znaleźć a przez internet kosztuje z przesyłką po 30-40zł Chciałbym ją ściąć gdy będzie miała przezroczysto-mleczne trichomy lub mleczne. Aktualnie ona ma 45 dni i jest to odmiana auto Blueberry. Mam jeszcze drugą (taką samą) i chciałbym jedną ściąć gdy będzie miała przezroczysto- mleczne/mleczne trichomy a drugą gdy będzie miała bursztynowe. Czy potraficie ocenić na podstawie tych zdjęć czy mogę już ścinać czy jeszcze poczekać? Jeżeli mógłbym mieć jeszcze jedno pytanie to jak powstają topy? Tzn czy one rosną, zatrzymują się i dopiero produkują THC czy w tym samym czasie to robią tzn cały czas mają większą masę + produkują THC? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Kwietnia 2020 Szczerze mówiąc ona zaczyna dopiero puchnac i z biegiem triochomow zbiera thcz masa. Bez lupy ciężko może ktoś ma lepsze oko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 14 Kwietnia 2020 Z 3 tyg lekko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki blue 0 Napisano 14 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower na prawde tak dużo? Nawet gdy chce uzyskać przezroczysto- mleczne trichomy? Jak gołym okiem patrzę to są białe kropki na liściach i topach Czy gdy zetnę jeden topem żeby spróbować to czy zaburzy to jakoś rozwój rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Jest sporo białych włosów nie śpiesz się ona jeszcze puchnie nie zcinaj bo nie warto możesz przed końcem stadium tydzień dwa gdy topy będą wyglądac na naprawdę twarde ale daj sobie jeszcze czas cierpliwość popłaci ? Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 14 Kwietnia 2020 Minimum 3-4 tyg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Roki blue napisał: to czy zaburzy to jakoś rozwój rośliny? @Roki blue nie 5 godzin temu, Roki blue napisał: Jeżeli mógłbym mieć jeszcze jedno pytanie to jak powstają topy? Tzn czy one rosną, zatrzymują się i dopiero produkują THC czy w tym samym czasie to robią tzn cały czas mają większą masę + produkują THC? rosną i produkują trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Kwietnia 2020 Ja lupę kupiłem za ok 15 zł z przesyłką więc nie wiem po co Ci taka za 30 czy 40. Te malutkie z powiększeniem x60 dają w zupełności radę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach