Szym 866 Napisano 26 Maja 2021 Godzinę temu, CrazyLOLO666 napisał: To jak ogarnąć żeby nie było widać przez folie co w środku? są różne folie np. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazyLOLO666 2 Napisano 29 Maja 2021 Kupiłem dodatkową folie taka na 1,5m wysokości. Objadę dookoła foliak i będzie ok. Tak pomidory są w środku i papryka. Ale dopiero mają 20cm Sama donica od MJ ma 30cm. Przed foliakiem rośnie bób więc też zasłoni to najwyżej wtedy dodatkową folie ściągnę. Ale narazie muszę to ogarnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 22 Lipca 2021 W dniu 26/05/2021 o 13:20, Szym napisał: są różne folie np. mam taki ale bialy i jest elegancko...nic nie widac ..bombki czerwone przy kwitnieniu powiesze i bedzie pomidorowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 22 Lipca 2021 Tak to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 22 Lipca 2021 @bania301 a co z zapachem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 22 Lipca 2021 @bania301 Spoko sprawa, a powiedz mi czy są tam dodatkowe otwory żeby zrobić przewiew? Chodzi mi o temperaturę w upalne dni, ja mam szklarnie i temperatura sięga naprawdę wysoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 22 Lipca 2021 tak okna masz na bokach jak na tym zielonym ,to jest ten sam ale bialy...trzyma wilgotność i wielkie masz rozsuwane wrota @Majki tam jest 9 pomidorow dorodnych tak w ogóle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bania301 4 Napisano 24 Lipca 2021 @Zielarka narazie jest ok...ale dam znac za 3-4 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazyLOLO666 2 Napisano 25 Marca 2022 Czy do foliaka tylko odmiany indoor? Czy outdoor też się nadadzą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 25 Marca 2022 @CrazyLOLO666 nadadzą się tylko mogą być duże i trzeba trenować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazyLOLO666 2 Napisano 25 Marca 2022 @Tester z treningiem problemu nie będzie. LST będzie stosowany. A foliak ma 2m wysokości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach