Zielarka 271 Napisano 4 Maja 2020 @Wentyl 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 No no widzę że też ładnie położyłaś. Boczne też poodginalas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 4 Maja 2020 @EneDue tak, te co najbardziej przeszkadzały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 4 Maja 2020 @Morenn Ładnie Ci się zagęści jak się podniesie, brawo. Ze 3 razy większa niż moja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 4 Maja 2020 @Wentyl Jeszcze nie czas na pochwały, nie ma co kusić losu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 4 Maja 2020 @Morenn dobrze idzie, nie bądź taka skromna ? Ładnie wygląda, radzisz sobie praktycznie sama, tylko chwalić ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 9 Maja 2020 29 dzień Roślinka niedługo będzie zbierała się do kwitnienia, więc jeszcze przez parę dni będę lekko naginała główny szczyt, a później już koniec lst 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 9 Maja 2020 @Morenn był dawno temu taki czas, kiedy nasze roślinki były identyczne. Moja długo stała w miejscu i teraz dopiero ruszyła trochę. Ładnie to u Ciebie wygląda, szkoda tylko że na środku posadzona, miejsca mało na ewolucje. Trzymam kciuki! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Maja 2020 Wygląda jak lustrzane odbicie mojej ? posadzona na środku i mocne lst. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 10 Maja 2020 @Morenn liście masz lekko jasno żółte czy mi się zdaje? bo bym azotu jej dał trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 10 Maja 2020 14 godzin temu, Wentyl napisał: Ładnie to u Ciebie wygląda, szkoda tylko że na środku posadzona, miejsca mało na ewolucje. Człowiek uczy się na błędach jak to mawiają ? 14 godzin temu, Wentyl napisał: Trzymam kciuki! Ja za ciebie również i czekam na jakąś fotkę twojej damy@EneDue o tym samym pomyślałam ?@Tester To raczej przez zdjęcia, na żywo wygląda normalnie. W każdym razie wczoraj i tak dostała odrobinę biogrow, więc powinno być dobrze 3 minuty temu, Morenn napisał: Ja za ciebie również i czekam na jakąś fotkę twojej damy @Wentyl dobra jednak widzę, ze wstawiłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 19 Maja 2020 @Morenn Hejka ? Ogródek widzę ładnie prowadzisz i tak trzymać ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 21 Maja 2020 Update miał być szybciej, ale niestety brak czasu zrobił swoje 31 dzień 41 dzień Lst wyszło słabiutko, a 3 szczyty są wystrzelone jak młodzież na omenlandzie, ale no niech już sobie rośnie i wytrwa do końca Dla zainteresowanych odmianą z tej firmy mogę jeszcze dodać, że na tym etapie rozwoju (15 dzień flo o ile się nie mylę) roślinka jest słabo wyczuwalna 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 21 Maja 2020 Wydaje mi się, że dziewczynka jak głodna, więc przy następnym podlaniu podam jej porządną dawkę bio bloom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Maja 2020 @Morenn całkiem fajnie Ci to wyszło, nie marudź ? U Ciebie już 15 dzień flo a ja dalej nie mam co pokazywać, moje baobaby rosną jak za karę. Mogłabyś trochę przerzedzić ten busz na dole, czyściej by się zrobiło i więcej energii do topków pójdzie. Możesz pousuwać to, co nie ma szans na sensowny plon. Generalnie można wywalać liście rosnące do środka, żeby lepsza penetracja światła była, te co idą na zewnątrz zostaw, one zbierają energię do fotosyntezy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 22 Maja 2020 @Morenn jaką masz wilgotność ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Maja 2020 @Morenn wlasnie fajnie że ci poszła do góry. Moja prawie w ogóle nie odbiła od ziemi po lat tylko jest taka leżąca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 22 Maja 2020 10 godzin temu, Wentyl napisał: @Morenn całkiem fajnie Ci to wyszło, nie marudź ? U Ciebie już 15 dzień flo a ja dalej nie mam co pokazywać, moje baobaby rosną jak za karę. Mogłabyś trochę przerzedzić ten busz na dole, czyściej by się zrobiło i więcej energii do topków pójdzie. Możesz pousuwać to, co nie ma szans na sensowny plon. Generalnie można wywalać liście rosnące do środka, żeby lepsza penetracja światła była, te co idą na zewnątrz zostaw, one zbierają energię do fotosyntezy. Ma to sens na automacie?@Sanczo w dzien 45/50%, a w nocy około 60% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 22 Maja 2020 @Morenn a jakie ma znaczenie czy to automat czy foto? Jak już zakwitł to teraz będzie gotowy wtedy, kiedy będzie gotowy. A robisz porządek żeby lepiej doświetlać wszystko, wywalasz to co niepotrzebne, żeby cała energia szła w topki, po co Ci popcorn. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 22 Maja 2020 @Wentyl dobra to dzisiaj wleci mały fryzjer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach