Zielarka 271 Napisano 23 Kwietnia 2020 13 dzień Poprzednie dni minęły bez najmniejszych problemów z wyjątkiem dnia dzisiejszego. Po powrocie z pracy spotkała mnie niemiła niespodzianka, a mianowicie moja mamsuka słysząc chodzący wentylator prawdopodobnie przestraszyła się, ze dzieje się coś niedobrego i odłączyła wszystkie kable włącznie z ledem, także roślinka nie miała światła od 14 do 21... a mówiłam jej, ze od wyłączania zasilania są programatory czasowe. Biedulka dostała zjeby i miejmy nadzieje, że taki głupi pomysł więcej nie wpadnie jej do głowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 23 Kwietnia 2020 Rozkręca się, ładnie idzie. Nie sądzę, żeby ten krótki brak światła coś niedobrego sprawił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Kwietnia 2020 @Wentyl a jak twoj? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 23 Kwietnia 2020 @Morenn teraz śpi, jutro dodam takie same fotki. Bardzo podobnie w każdym razie, chyba nawet nieco wolniejsza niż Twoja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Kwietnia 2020 @Wentyl to czekam na fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Kwietnia 2020 @Morenn jaka odległość jest świetlówki od rośliny bo wydaje się że za duża, roślina się deka wyciągneła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Kwietnia 2020 @Tester 16 cm od panelu, a w doniczce brakuje trochę ziemi, jak dokupię to ją trochę podsypie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 24 Kwietnia 2020 Fajnie idzie. Moja szła podobnie do twojej. Kiedy lst planujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Kwietnia 2020 Już by coś można było myśleć o lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 25 Kwietnia 2020 @mirecki @EneDue lst mam zamiar zacząć w poniedziałek, bo z powodu pracy nie było czasu żeby zakupić drut ogrodniczy no i roślinka będzie wtedy przed podlaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Kwietnia 2020 No to powodzonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Minął tydzień, więc wlatuje update. 18 dzień 20 dzień Od wtorku zaczęłam lst i podlałam planta wodą z odrobiną biogrow. Miłej majóweczki ? Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Morenn 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Maja 2020 Pięknie, niech rośnie. Ja się nie mam czym pochwalić, nędza. Zablokowała mi się po toppingu i teraz dopiero rusza. Powodzenia! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Maja 2020 Odrosty już ruszyły. Masz 5 dni młodszą od mojej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 3 Maja 2020 Wcześniej uschnięta końcówka znajdowała się na jednym, a w dodatku starym liściu, wiec jakoś specjalnie się nie przejmowałam, ale dziś zaobserwowałam, ze brązowa plama pojawiła się również na całkiem młodym liściu, także chciałam się zapytać czy jest to deficyt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Maja 2020 @Morenn nie panikował bym na razie, ten listek to go chyba sama tak załatwiłaś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 3 Maja 2020 @Tester Dobra to teraz mogę iść spać spokojnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 3 Maja 2020 @Morenn wrzuć zdjęcie całej roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 4 Maja 2020 @Wentyl Jak wrócę z pracy to wrzucę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 4 Maja 2020 @Morenn pokaż pokaż to zazdrosnym okiem rzucę ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach