Andi 428 Napisano 13 Kwietnia 2020 @ZielonyWariacik lol z kartonu i piszesz że się mocno grzeją u nasady, żebyś nie zjarał chaty... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Kwietnia 2020 @ZielonyWariacik masz możliwość zrobić boxa chociaż z płyty OSB? Zrób z jakieś płyty chociaż bo na vegu para się skrapla na suficie. Żeby Ci się nie rozpadł bo to chwile potrwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyWariacik 2 Napisano 13 Kwietnia 2020 @Andi żarówki wiszą na oprawcę nie stykają się z żadnym kartonem i grzeje się tylko tylna cześć żarówki, wszystko jest pod kontrola. @mirecki U góry mam zamontowana folie i wszystko jest uszczelnione wiec będzie się zbierać na foli. Niestety nie mam? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyWariacik 2 Napisano 13 Kwietnia 2020 @mirecki Zastanawiam się również żeby pryskać woda ścianki boxa. Ma to sens? Bo nawet jak bym kupił to mi się nie zmieści taki nawilżacz powietrza. o takim nawilżaczu myślałem https://allegro.pl/oferta/nawilzacz-powietrza-cichy-2-6l-do-40m2-led-7-kolor-9072674898?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_zdrowie_urządzenia_medyczne_hb_health&ev_adgr=Urządzenia+medyczne&gclid=Cj0KCQjwm9D0BRCMARIsAIfvfIbINU6WfU6e32KaQwDgfvxeVXY80o0f0qramY4tYWutr1XhVDnJz0UaAmcyEALw_wcB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 13 Kwietnia 2020 @ZielonyWariacik jak pryśniesz na rośline to i tak do ścianek dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyWariacik 2 Napisano 13 Kwietnia 2020 Mały update wziąłem wszystkie liście i głównego ropa zaczepilem. Główny top zaczął rosnąć do góry wiec odrazu do dołu go ściągnąłem. @Andi czyli roślinkę pryskac 2-3 razy na dzień i będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Kwietnia 2020 @ZielonyWariacik na początku może ok ale po kilku dniach zacznie cię to drażnić takie kropienie. Mam nadzieję że jest szczelny bo ja jak miałem te 75 czy czasami 80% wilgotności to z boxa aż się czasami wylewało tak że obserwuj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach