Scatman 84 Napisano 9 Kwietnia 2020 No siema ? Ledwo co skończyłem ostatnią uprawkę i zaczynam drugą. Przed chwilą wrzuciłem do wody nasiono automazara. 1 dzień będę liczyć jak pokaże się 1 listek ? Sprzęt ten sam box, lampa, ziemia plagron Nauczony wcześniejszymi doświadczeniami zrobię teraz lepiej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Kwietnia 2020 @Scatman trening wleci jakiś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) 20 minut temu, Tester napisał: @Scatman trening wleci jakiś ? Lst tradycyjnie ? Ewentualnie jeśli na automacie można zrobić topping to też wleci ale do tego muszę się do edukować Raczej jednak się skusze tylko na lst ? Ogólnie to miałem w planach jednego krzaka posadzić na out ale ze względu koronowairusa muszę swoje plany przerzucić na następny rok Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Kwietnia 2020 @Scatman powodzenia ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 10 Kwietnia 2020 Będę zaglądać... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 10 Kwietnia 2020 Też będę zaglądał, powodzenia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 10 Kwietnia 2020 Siema ? A więc nasiono wykiełkowało. Wrzuciłem do doniczki do dziury na ok 1,5 cm. Teraz czekamy na rozwój wydarzeń. 1 dzień zacznę liczyć aż coś zobaczę jak zacznie wychodzić. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 11 Kwietnia 2020 No to czekamy ciekawe co tam wyrośnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 12 Kwietnia 2020 Siema ? Nasiono właśnie wyszło z ziemi. Tylko jeszcze czapeczka nie zleciała. Ale od dzisiaj liczę 1 dzień ? Co tydzień będę starać się robić aktualizacje ☺️ Pozdro dla wszystkich ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 13 Kwietnia 2020 Czekamy na kolejne wieści ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 14 Kwietnia 2020 Co prawda miałem co tydzień dodawać no ale trudno ? 2 dzień i już trochę podrosła musiałem podsypać ziemia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 14 Kwietnia 2020 Słabo widoczne są te fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 14 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Morenn napisał: Słabo widoczne są te fotki Słabo bo jest włączona lampa ? niema z resztą co oglądać to 2 dzień dopiero Następne zdjęcia będę dodawać bez włączonej lampy już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 14 Kwietnia 2020 Teraz, Scatman napisał: Słabo bo jest włączona lampa ? Domyślam się ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęcia bez dyskoteki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Siema Dzisiaj 7 dzień. Wydaje mi się że trochę za mało tych liści ma jak na 7 dni. Blue Berry szybciej rosło. Myślicie ze to geny czy coś się popsuło? Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Kwietnia 2020 @Scatman to i to może być powinien odbić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Kwietnia 2020 @Scatman mi raz dwa nasiona tej samej odmiany wrzucone do ziemi w jednym momencie ruszyły z czterodniową różnicą. I ten krzak co był wolniejszy dał więcej plonów i lepiej znosił treningi. Trzymam kciuki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Kwietnia 2020 @Scatman Nie przejmowal bym sie narazie, krzak jeszcze odbije. Ja mam teraz przygotowane nowe grow, 8 szt. tygodniowych sadzonek. Ich wzrost jest tak rozny ze mi rece opadaja. Rozne odmiany, rozni producenci nasion, rozne geny. Nic na to nie poradzisz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuton0 6 Napisano 19 Kwietnia 2020 @Scatman jakiego używasz oświetlenia ledowego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach