przemiły 174 Napisano 6 Kwietnia 2020 siemanko wszystkim! sporo tu wiedzy, forum wygląda na prężnie działające, chyba najbardziej aktywne z polskich o ogrodniczej tematyce? Miłego! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 6 Kwietnia 2020 Nie wiem, ja tu wpadam po foty siostry Testera ? A tak na serio, to siema. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Kwietnia 2020 @CheMsKuN nie mam siory ? @przemiły siema 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 7 Kwietnia 2020 @przemiły Witamy są jeszcze inne ale tu najprzyjemniej się mieszka ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 7 Kwietnia 2020 Siemano bakajlando jak bajlango? forum tu ciekawe i wporzadku farmery tylko farmerek brak ? grono się rozwija 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach