MisterZielskoXD 19 Napisano 3 Kwietnia 2020 Siemka przelałem mojego Automata Gorilla Glue liście opadły i jak myślicie dobrym pomysłem będzie ustawienie doniczki przy grzejniku lub na grzejniku ? Aby trochę to wyschło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Kwietnia 2020 @MisterZielskoXD powinno przyśpieszyć proces osuszania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 4 Kwietnia 2020 @Andi wydaje mi się że już ma sucho jak myślisz podlać ją czy poczekać jeszcze z dzień ? Jakiegoś zbytnio poprawienia nie widzę na razie ale może musi się otrząsnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 4 Kwietnia 2020 Nie lej nic obserwuj do jutra co się będzie działo. Wrzuć jakieś foto najlepiej pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 4 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower dziś koło 14 / 15 wyślę zdj panna jest niska fest za późno przesadziłem i kwitnie już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 4 Kwietnia 2020 Zobaczymy jutro co tam masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Kwietnia 2020 Daj fotke. Krzaki podlej az liscie sie podniosa i ziemia bedzie juz przesuszona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 4 Kwietnia 2020 Po tym jak wysuszyłem doniczkę podlałem ją trochę wodą ale nie jakoś super dużo i teraz czekam na efekty od wczoraj wygląda tak samo Wsadzić ją już pod lampy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Kwietnia 2020 @MisterZielskoXD było podlać jak liście się podniosą, no dawaj pod lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 4 Kwietnia 2020 @Tester kurwa zjebałem ? tak myślałem aby poczekać ale nke kurde no dobra trzeba uczyć się na błędach posadziłem wczoraj Lemon Haze tego postaram się nie zjebać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach