Szym 866 Napisano 23 Maja 2020 @CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 23 Maja 2020 @Szym Za 200zl. nie kupisz sensownego panelu led na taka powierzchnie. Hps 150W. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZdzichuSs 0 Napisano 30 Maja 2020 Witam ? Co myślicie o takim panelu wlasnej roboty ? 2000 lumenów Diody Led 5630-42-2000 Ver. 1.01 Ilość : 42 Barwa : zimna biała 4500k Nadaje sie chociaż na doświetlanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 30 Maja 2020 @ZdzichuSs a co Cię podkusiło żeby 4500k zrobić? Ani to na weg ani na flo. Jakbym miał sam robić to bym zrobił albo 3000 albo 6000. Są fajne "dzienne" 4000k diody ale to już muszą być dobre żeby ogarnąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZdzichuSs 0 Napisano 30 Maja 2020 Generalnie jest to poskładany z nudów złom , który znalazłem w garażu. Rozumiem że jedyne co mogę nim doświetlić to kanał samochodowy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) @ZdzichuSs Taka barwa nie nada się ani na flo ani na weg. Co teraz zrobisz, to zależy ile kasy masz. Jak chcesz lecieć po taniości to jakiś CFL dual. Jak zależy Ci na ledach to szukaj żarówek i kombinuj łączenie. Na przyszłość: Weg: 6500k Flo: 2800-3500k Dual: 2700-3000k Edytowane 30 Maja 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 30 Maja 2020 Godzinę temu, ZdzichuSs napisał: Generalnie jest to poskładany z nudów złom , który znalazłem w garażu. Rozumiem że jedyne co mogę nim doświetlić to kanał samochodowy ? skoro zrobiłeś i działa to wymień diody. Jeszcze trochę roboty ale będziesz miał fajny panel, diody przecież po max 2zł sztuka. 24 diody na rogach wymienić na deep red a resztę od biedy zostawić i masz panel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Maja 2020 @ZdzichuSs Skoro masz do tego reke, to zloz cos na duzym aluminiowym radiatorze, chlodzone 2-3 wiatrakami na 3-4 diodach np. CLU058 , dodaj do tego redboostera i w namiocie masz doslownie rozpierdol ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach