HolenderskiGrower 139 Napisano 2 Kwietnia 2020 Witam znacie jakąś firmę co robi boxy na wymiar? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 2 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower chyba nie ma takiej, growboxów jest dużo powinieneś coś znaleźć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Kwietnia 2020 10 minutes ago, HolenderskiGrower said: Witam znacie jakąś firmę co robi boxy na wymiar? Jeszcze się nie spotkałem. Najłatwiej chyba jest zrobić samemu, albo kupić troszkę większy i zmniejszyć-przyciąć rurki i przeszyć namiot 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 2 Kwietnia 2020 Jest gdzies w polsce firma ktora robi boxy na wymiar, ale nie mam namiaru. Wiem tylko ze ludzie mocno narzekali na jakosc zamkow w tych growboxach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 2 Kwietnia 2020 Dzięki za odpowiedzi ? coś wykombinuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach