Konto.paczkomat 43 Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć. Proszę osoby z doświadczeniem o pomoc w doborze niezbędnych akcesoriów do skompletowania całego zestawu do takiego boxa. Jestem początkujący i próbowałem coś tam sam wybierać ale wole zasięgnąć porady osób z doświadczeniem żeby uniknąć błędów już na poziomie zakupu złych albo słabych akcesoriów. Czekam na info https://www.growweed.pl/pl/p/Growbox-RoyalRoom-Classic-C30-30x30x70cm/2245?gclid=CjwKCAjw95D0BRBFEiwAcO1KDH-Ccv5xqd-S23rqKJmyTsP457Noj2DZ0KexpubIC45ff-lGJRGoLRoCfGEQAvD_BwE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Konto.paczkomat dałbym tam żarówkę 150w CFL wiatrak mieszający i wyciągający powietrze, jakiś najsłabszy model wystarczy, chcesz filtr węglowy zainstalować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Patrick @Patrick Tak, zależy mi na neutralizacji zapachu ponieważ mam małe mieszkanie. Dzięki bardzo za zaangażowanie! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Konto.paczkomat to no to jakiś nieduży filtr węglowy, mały boks nie wymaga dużego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Patrick jeżeli chodzi o akcesoria to coś jeszcze potrzebuje ? Coś do monitorowania temperatury? Wilgotności? Czy raczej zbędne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,422 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Konto.paczkomat przydaje się mierzenie temperatury i wilgotności, to groszowe sprawy warto kupić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 1 Kwietnia 2020 zgadza się, nawilżacz powietrza też może się przydać chociaż przy żarówce CFL nie koniecznie trzeba by było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Patrick Przy cfl jasne że trzeba poprzednia lampa w boxie u mnie ładnie grzala a to tylko 2x 32 i 1x 26 w. I bez nawilżacza miał bym około 20% wilgotności. Także zaopatrz sie @Konto.paczkomat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 1 Kwietnia 2020 Ok. Skoro już Znam niezbędne akcesoria to jeszcze zapytam o takie rzeczy jak: wielkość doniczki? Ziemia czy jakaś mieszanka? I ewentualnie nawozy? Czy coś jeszcze poza tymi rzeczami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 1 Kwietnia 2020 Doniczka- 11L starczy Ziemia- do pomidorów A nawozy to polecam canna set lub plagron 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 1 Kwietnia 2020 Dzięki wielkie za pomoc! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach