Matttiiii 0 Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć, dzięki użytkownikowi @doominik zakupiłem LED’a MarsHydro ts600, działa dając mocne białe światło ogólnie wszystko gra, wchodzę w pierwsze fazy wzrostu ( liście wynurzyły nosa nad glebę ). Pytanie moje jest następujące, jaka powinna byc wysokość/odstęp od dziewczynek w rożnych fazach wzrostu, czy ma to jakieś znaczenie ? Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Matttiiii ustaw na 40cm powinno być dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Matttiiii 40-50cm weg, 20-30cm flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Października 2020 @CheMsKuN mam pytanie odnośnie wysokości led lampa gloster 16gc namiot 1m2 rośliny kwitną 6tydzien lampa była na wysokości ok 35-40 boczne krzaki w rogach są dużo wyższe odbytych w środku podniosłem na ok 60cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Października 2020 @Tomaszszym Te panele maja to do siebie ze musza wisiedz wyzej, 60 cm powinno byc ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach