Tester 1,408 Napisano 25 Lutego 2019 Nasiona marihuany autoflowering czyli automaty jak najbardziej nadają się na outdoor, ich czas od kiełka do plonów wynosi jakieś 3 miesiące. Najlepiej wysadzać automaty na początku czerwca gdy są najlepsze temperatury, ponieważ automaty mają krótki cykl wzrostu ok. 4 tygodnie po tym czasie przechodzą w fazę kwitnienia, więc należy zapewnić im jak najlepsze warunki aby osiągnęły odpowiednią wielkoś. Każda odmiana automatyczna nadaje się na outdoor. Automat 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2022 Dobrze wiedzieć. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 8 Maja 2023 Ile przed wysiewem na zewnątrz trzymać w pomieszczeniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 8 Maja 2023 @EdenRed zależy w jakich warunkach, jak masz dobre to ze dwa tygodnie, chociaż automaty szybciej bym wysadził na zewnątrz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 8 Maja 2023 10 minut temu, Kibic napisał: @EdenRed zależy w jakich warunkach, jak masz dobre to ze dwa tygodnie, chociaż automaty szybciej bym wysadził na zewnątrz No jestem w trakcie indoor i box pełny po brzegi nic nie upchne więc chyba parapet . Czy to dobre warunki? Nie wiem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 8 Maja 2023 @EdenRed na parapecie może brakować światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 8 Maja 2023 @Kibic to jaki pomysł na przytrzymanie na zewnątrz? Box odpada pełny po brzegi. Jakieś opcje żeby ją podwegowac przed wysiewem na zewnątrz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 8 Maja 2023 @EdenRed jakieś miejsce słoneczne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 9 Maja 2023 (edytowane) @Kibic myślisz że wytrzymają 2 tygodnie na parapecie ? Hmm , tydzień wystarczy żeby je przytrzymac wewnątrz przed wysiewem na outdoor?; Edytowane 9 Maja 2023 przez EdenRed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 10 Maja 2023 @EdenRed wystarczy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 10 Maja 2023 (edytowane) @Kibic Tak też zrobię. Dzięki za info pozdro. Przekope ziemię , dodam dolomitu, może podsype czymś. Mineralki w płynie ale UWAGA bo deszcz je moze wyplukac, najlepiej lac jak nie PADA i ziemia nie jest mokra. Wtedy mineralki w płynie się lepiej wchłanianają.Według mnie to ważne . Najlepiej zastosowac granulat bo według mnie granulat będzie się rozpuszczał wraz z deszczem. Według mnie obornik kurzy też nada ale zawiera on pewnie robaki.Myslicie ze taki obornik kurzy może zaszkodzić roślinom ?Mowie tak ponieważ to jest po prostu gnój prosto od kur a tam pewnie dużo zwierząt żyje. Sierść przed sarnami , jakies preparaty typu slimakol na slinaki i coś na ślimaki. A na dziki co ? Tez siersc ? Edytowane 10 Maja 2023 przez EdenRed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 10 Maja 2023 @EdenRed azofoska ci starczy w granulacie, na dziki chemia, ogrodzenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Maja 2023 @EdenRed hukinol na zwierzynę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 11 Maja 2023 (edytowane) @mirecki @Kibic 7 godzin temu, Kibic napisał: @EdenRed azofoska ci starczy w granulacie, na dziki chemia, ogrodzenie 6 godzin temu, mirecki napisał: @EdenRed hukinol na zwierzynę Okey okey. Azofaska jako sam nawoz ? Mam juz nic nie dodawac z nawozow procz azofaski? Ale perlit chyba musi być aby ułatwić transport wody po roślinie? Hukinol @mirecki? Okey 🙂 Edytowane 11 Maja 2023 przez EdenRed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Maja 2023 @EdenRed azofoske możesz z glebą wymieszać tylko nie dawaj dużo bo popalisz krzaki. Hukinol jest w pyte ale uważaj bo 1 kropla na Ciebie spadnie i będziesz śmierdział jak skunks albo i gorzej 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Maja 2023 jak ten Hukinol to jest to co myślę to przejebane się tym pochlapać. Ja w garażu przez rok czułem ten smród bo coś musiało kapnąć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Maja 2023 @WBB noo jebie na chuja, wiem bo sam się raz tym syfem oblałem to mnie z chaty wyrzucili od razu 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 4 Czerwca 2023 Ile swiatla minimum potrzebuje taki automat na outdoorze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach