mirecki 755 Napisano 30 Marca 2020 Witam. Czy tego typu mikroskop wystarczy czy jakiś lepszy kupić? Jedne nożyczki do trymowania wystarczą czy kupić kilka par? Mam 2 krzaczki i na oko dojdą w podobnym czasie więc teoretycznie ścinka będzie w tym samym dniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Marca 2020 @mirecki starczy mikroskop, a nożyczki po czasie się tępią można kilka par kupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 30 Marca 2020 @Andi mogę liczyć jedną parę na krzaka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 30 Marca 2020 Bez przesady aż tak się nie tępią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Marca 2020 Te nożyczki to tragedia ale to moja opinia ? Preferuję takie do winogron. Ostre, wąskie i szpiczaste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 30 Marca 2020 Kupiłem ten sam mikroskop i jest spoko. Podpowiem tylko, że znajdziesz go na alle za dokładnie 7,75 + dostawa 3 czyli mniej niż Ty pokazałeś, o nożyczki mniej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 17 Czerwca Jakie nożyczki polecacie, bo muszę coś kupić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 17 Czerwca (edytowane) @Nefryt Ja używam coś tego typu... ostatnio takie w Biedronce widziałem jako nożyczki do kwiatów za 20pln Edytowane 17 Czerwca przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 17 Czerwca 31 minut temu, WBB napisał: @Nefryt Ja używam coś tego typu... ostatnio takie w Biedronce widziałem jako nożyczki do kwiatów za 20pln Dzienx, czyli muszę gonić do biedry zamiast kupować na alle... 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 17 Czerwca @Nefryt ale to było z 2-3 tygodnie temu jak je tam widziałem 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 17 Czerwca (edytowane) @WBB To skoczę do jakiegoś ogrodniczego i zakupię, przynajmniej wiem jakich szukać 🙂 Edytowane 17 Czerwca przez Nefryt 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach