Inny91 7 Napisano 2 Czerwca 2020 Witam ponownie panowie to znów ja swiezak nie chce zakładać nowego tematu. Z poprzednimi roślinkami się pożegnałem niestety zostały owocnie przelane ? Zacząłem nowa uprawę jakiś czas temu i jestem teraz w fazie flo, na szczęście... gdyż miałem problem z wilgotnością w piwnicy przez co piękności dostały nieźle po dupie. Zostały przeniesione i jakoś to wygląda. Martwi mnie jednak pewien szczegół i nigdzie nie mogę się doczytać co jest powodem i czy jest to rzecz która muszę się przejmować. Liście na jednej z roślinek dziwnie się wywijają w boki podsyłam foto może ktoś miał taki problem. Pozdro ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Name 0 Napisano 2 Czerwca 2020 @Inny91 Jak dla mnie to wydaje mi się, że to niedobór potasu. Sprawdź PH I EC, ja bym tak uczynił w pierwszej kolejności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inny91 7 Napisano 2 Czerwca 2020 @No Name podlewam 6ph a overrun ma 5.5. EC nie mam niestety miernika. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Czerwca 2020 @Inny91 bo żaden normalny początkujący w glebie nie kupuje miernika EC. To tylko na tym jednym liściu się dzieje co na foto? Jak tak to nie panikuj i obserwuj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Name 0 Napisano 2 Czerwca 2020 @Bimbrownik U mnie w sklepie taki miernik można dostać już za 5 dych niecałe więc nie jest to jakiś mega wydatek a zostaje na przyszłość. Widac na foto, że na dolnych partiach liści również tak się dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inny91 7 Napisano 2 Czerwca 2020 @No Name muszę zainwestować bez zwłocznie. Pozbyłem się tych liści i tak potrzebowała strzyżenia żeby światło do dolnych partii dochodziło. Zobaczymy czy się pojawi na innych liściach właśnie dostała 2 l z odżywkami. @Bimbrownik na 2-3 liście usunięte kwiatek dostał jeść i zobaczymy czy się pokaze ponownie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 3 Czerwca 2020 Po co ją karmisz? Jest prawie czarna. Lek samą wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inny91 7 Napisano 25 Czerwca 2020 Mały update dla zainteresowanych wszystko idzie dobrze jestem w trakcie flushingu ? Zamierzam rozpocząć foto relacje z następnymi roślinkami, tymczasem zamieszczę zdjęcia tutaj. Pozdro growerzy wygląda na to że moja pierwsza uprawę doprowadzę do końca ?☺️ 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inny91 7 Napisano 30 Czerwca 2020 No i stało się ? ❤️ received_3181250175293529.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Czerwca 2020 I remember my first time ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inny91 7 Napisano 30 Czerwca 2020 13 minut temu, CheMsKuN napisał: I remember my first time ? Jestem tak podjarany?? pierwszy napewno nie ostatni ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach