JSoN 22 Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) - rośliny - 1x Fat Banana RQS/ 4x Special Queen #1 RQS / 2x Amnesia PanPestka/ 2x White Widow PanPestka/ i jedna niespodzianka od PanPestka ze stajni RQS mam nadzieje nie za wysoka - box - 50x160x100 własnoręcznie zrobiony - oświetlenie - Mars Hydro SP 250 - medium - Biobizz lightmix w docelowych plagron allmix - wentylacja - kanalowy Black Orion 220/280 m3 swoja drogą bardzo głośny - nawozy - Zestaw od Biobizza i sensi cal mag Xtra - warunki - 25° 40/50% wilgotności - trening - LST I fim 20.03 nasiona wylądowały w szklance z wodą 21.03 wylądowały do ziemii 25.03 Special queen 1 i 2 wyszły z ziemii reszta dzień później. Fat banana 1 i 2, Purple queen I 2x critical kush nie wykazują oznak życia. W ich miejsce wlecj white widow x2 I amnesia x2. Dzisiaj włączyłem dopiero słoneczko. Edytowane 28 Marca 2020 przez JSoN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 27 Marca 2020 @JSoN to oglądamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 27 Marca 2020 Koszykarki, zakopiesz je przy przesadzaniu po szyje i bedzie git. Lampa w dol. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) @CheMsKuN koszykarki czyli te donice torfowe? Podniosłem wszystkie maluchy i wydaje mi się że te 2 special queeny tak się wyciągnęły bo po prostu najwcześniej wyszły a lampa była off ale zobaczymy. I narazie walczę z wilgotnością jest na poziomie 40 % postawiłem pod mieszak tace z mokrym papierem jednak niewiele to dało. Teraz zauważyłem że kolejny far banana którego spisałem na straty po tygodniu wychyla łepek czyli jak wszystko pójdzie będzie jednak 11 roślin nie wiem czy się cieszyć czy płakać Edytowane 27 Marca 2020 przez JSoN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 27 Marca 2020 5 minut temu, JSoN napisał: koszykarki czyli te donice torfowe? @JSoN chodzi o wyciągnięte roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Marca 2020 Zainwestuj w nawilżacz bo ja też bawiłem się ze szmatkami i nic to nie dawało, najlepiej żeby miał pojemność większą, np 4l lub więcej jak masz możliwość. Daj lampę niżej bo się wyciągają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 28 Marca 2020 Fat banan jestem ciekaw jak wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 30 Marca 2020 Niestety z wielkim bólem muszę zamknąć fotorelację jak i mój projekt z racji przypalu jednego ze znajomych. Zdemontuje lampę roślinki wywalę a reszta zostanie bo i tak nigdzie nie upchne całego sprzętu ziemii itp. Mam nadzieję że jeszcze się zobaczymy Ostatnie fotki ? o dziwo prawie wszystko wyszło z ziemii grubo ponad tydzień (jedna poruszona) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Marca 2020 @JSoN ok to przenoszę do niedokończonych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Marca 2020 Napiszesz co się stało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 1 Kwietnia 2020 Syn policjanta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 2 Kwietnia 2020 Ziomek u którego się zaopatrywałem zawinęli go z domu ploty głoszą że miał przy sobie 10 ale chuj wie przeczekam z miesiąc może 2 nie wygląda na frajera ale wolę się zabezpieczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach