Bimbrownik 702 Napisano 31 Marca 2020 @niuton0 Nie, nie w Londynie. Pytałem wczoraj w sklepie, kazali zapytać końcem tyg. Jak nie będzie to wezmę co mają na stanie żeby nie zostać z niczym. Tzn mam trochę nasion ale różnie bywa, lepiej mieć więcej niż mniej ? Swoją drogą, iść dalej kopać dołki teraz trochę ryzyko ale cóż robić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 31 Marca 2020 @Bimbrownik z zachodu Niemiec do Holandii led mi przyszedl w 7 dni. Nie ma strasznych opóźnień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 31 Marca 2020 17 minut temu, HolenderskiGrower napisał: z zachodu Niemiec do Holandii led mi przyszedl w 7 dni. Nie ma strasznych opóźnień @HolenderskiGrower to sarkazm? czy poważnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Marca 2020 @Sanczo poważnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 1 Kwietnia 2020 Nie poważny jestem jak nie zapale,wtedy byłem upalony więc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach