mirecki 755 Napisano 22 Marca 2020 Witam, nie chce zaśmiecać fr wiesz szybkie pytanie tutaj. 49 dzień życia i 24 dzień flo. Zastanawiam się czy te liście które odpadają przy kwitnieciu są ok czy coś roślinie się dzieje. Tylko dolne są takie. Są to 2 automaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Marca 2020 @mirecki normalne zjawisko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 22 Marca 2020 Normalna sprawa, nie masz co sie bac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Marca 2020 Czyli mniej więcej już bliżej niż dalej. Ile mniej więcej może jeszcze roślina dochodzić? 2-3 tygodnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Marca 2020 @mirecki 3 tygodnie wzwyż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 23 Marca 2020 Normalka, dziś właśnie powyrywalem u dołu kilka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Marca 2020 @mirecki Cierpliwości, to dopiero początek kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 23 Marca 2020 Mi się ociaga też z kwitnieciem ale ja jadę bez chemii swoje środki kulinarne mimo problemów z pH jakoś doszła i się mi dluzy do kosy mnie wkurwia jak mam jarac buszka z miasta... ?Czekać trzeba a Polic się chce ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos mój "osiedlak" to taki swojak z tym że ziomek to rb. Ale ja jednak uważam że co swoje to jednak swoje ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach