Adissss 0 Napisano 17 Marca 2020 4 dzień i roślina opadla troche na bok, coś z tego wyjdzie czy lipa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 17 Marca 2020 Wydaje mi się że idzie dobrze nie kombinuj za dużo ? staraj się nie przelać oraz aby sucho nie miała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Marca 2020 Czekaj i obserwuj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 18 Marca 2020 Podłóż pod łodygę korek po butelce by ją trochę na prostować bo widzę że łodyga leży ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Marca 2020 Haha, nic jej nie będzie. Moje miały 5cm i leżały bo zapomniałem włączyć światło. Wstały same i wesoło się uśmiechają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach